BLIR SJEF: Helene Skjennberg slutter etter 2,5 år år på Sommerro for å bli daglig leder for Festningshotellene. Hun tiltrer i sin nye jobb 1.juni.

Helene er ny daglig leder for Festningshotellene

Slutter etter drøyt to år på Sommerro.

For litt over 2 år siden kom Helene Skjenneberg inn som driftsdirektør for Sommerro. Nå blir hun daglig leder for Festningshotellene, og tiltrer sin nye stilling 1. juni.

– Å få være med å skape og drive frem Sommerro og Villa Inkognito sammen med en ekstremt dyktig gjeng med Jarle Moen i spissen har vært en fantastisk reise som har vært gøy, utfordrende og lærerik. Det er en erfaring jeg ikke ville vært foruten, og det er selvsagt med tungt hjerte jeg etter 2,5 år forlater det fantastiske huset som har gitt meg så mange gode minner, heter det i en pressemelding fra Festningshotellene.

Gleder seg

Festningshotellene er et knippe av festninger, slott og historiske hoteller, og består i dag av Oscarsborg Festning, Kongsvinger Festning, Torreby Slott og Reenskaug Hotel. Grupperingen er i dag medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder.

– Jeg har fulgt reisen til Festningshotellene gjennom styreleder og eier Tony Eide og hans team i mange år, og er veldig imponert over hva de har klart å skape med sine unike perler. Jeg ser frem til å jobbe med frittstående hoteller da jeg ser hvilken unik betydning de har for reisende.

Masse skryt

Hotelldirektør Jarle Moen skryter av sin leder:

– Helene har gjort et fantastisk stykke arbeid i de 2,5 årene hun har vært hos oss og vil bli savnet. Samtidig vet vi at dyktige medarbeidere kun er til låns og Sommerro har et lederteam med kompetente avdelingsledere som vil drive dette videre.

Styreleder og daglig leder for Festningshotellene er mektig imponert over Helene.

– Jeg kjenner Helene godt og er imponert over arbeidet hun og resten av teamet på Sommerro har lagt ned i å skape det som nå er blitt en så stor suksess. Denne suksessen løfter anseelsen til næringen nasjonalt og internasjonalt. Helene har gjennom flere roller i næringslivet imponert og alltid hvert ettertraktet. Neste kapitel for Festningshotellene skal skrives, og at Helene takket ja til å lede dette arbeidet er vi utrolig stolte over. Kvalitet, bærekraft, sammen med ytterligere investeringer i bygningsmasse blir viktige avsnitt, sier Tony Eide i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS