TIL SOMMERO:
TIL SOMMERO:

Storfisk til Sommerro

Hotellprosjektet Sommerro i Oslo har fått på plass nok en viktig brikke i puslespillet. Nå er nemlig Helene Skjenneberg ansatt som driftsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Sommerro-åpningen på Frogner i Oslo er utsatt til september 2022, men staben som skal sørge for unike hotellopplevelser begynner virkelig å ta form. Tidligere har vi skrevet om at Jarle Moen og Marianne Bergseng skal ha nøkkelroller på hotellet, og nå er en ny, viktig posisjon besatt.

Velkjente Helene Skjenneberg blir nemlig hotellets driftsdirektør. Hun kommer sist fra stillingen som F&B-direktør i Scandic Hotels, og hotelldirektør Jarle Moen er klar på at dette er en signering han har ønsket seg lenge:

– Det finnes ikke mange med Helene sin kompetanse og erfaring i vår bransje. Jeg har lenge hatt Helene på ønskelista over folk jeg vil jobbe med. Når drømmejobben dukket opp visste jeg hun ikke kunne si nei til den. Jeg er utrolig glad for å ha henne med på laget og vet hun vil gjøre suksess med Sommerro, stråler Moen.

LESTE DU DENNE?: Slik blir Sommero.

HER BLIR DET HOTELL:
HER BLIR DET HOTELL:

– Prosjektet er enestående

Og det er nettopp dét faktum at det ligner en drømmejobb som gjør at Skjenneberg skifter beite.

– Jeg gleder meg til å få være med på å skape et unikt nabolagshotell som Sommerro blir. Prosjektet er enestående, og denne reisen blir utrolig spennende, begynner Skjenneberg.

Som mange andre havnet også Skjenneberg i hotell- og restaurantbransjen ved en tilfeldighet. Det er derimot ikke en tilfeldighet at hun har blitt der.

– Det er en fantastisk fin bransje å være i. Menneskene, faget, servicen, mat og drikke og mulighetene det bringer med seg er noe av det som fascinerer meg, sier Skjenneberg.

Traff hjertet

Hun bor selv på Frogner i Oslo og har fulgt utviklingen av området fra det stort sett bestod av 7Eleven-kiosker, til det i dag bugner av spennende restauranter. Sommerro-prosjektet har hun fulgt fra sidelinjen, men nå blir hun en viktig brikke i nabolagets siste hotelltilskudd.

– Da jeg ble presentert for prosjektet kjente jeg at dette var utrolig spennende, og en reise som jeg gjerne kunne tenke meg å være med på. Du vet, du kjenner det når du blir engasjert, og det treffer deg i hjertet. Et nabolagshotell og restauranthus med en rooftop få har sett. I kombinasjon med et kulturhus og en spa/velvære-avdeling, er dette ganske unikt i Oslo. I tillegg har vi Vestkantbadet som er en institusjon i seg selv.

Tilbake til Choice

Som sagt kommer Skjenneberg fra en toppstilling i Scandic Hotels, og tidligere har hun vært med på å lansere LEON for UMOE Restaurants og vært administrerende direktør for Mat&Drikke AS i flere år. Hun er heller ikke ukjent med Nordic Choice-systemet, som hun nå blir en del av siden Sommerro er en del av Nordic Hotels & Resorts. Det gleder hun seg til.

– Jeg har vært i Nordic Choice Hotels tidligere og kjenner selskapet som et selskap med mange dyktige medarbeidere og spennende hotellprosjekter. En gang en "choicer", alltid en "choicer", smiler Skjenneberg.

Powered by Labrador CMS