Gjør comeback i Scandic

Publisert Sist oppdatert

Espen Hjulstad er ansatt som Account Director International Leisure Sales i Scandic Hotels.  Hjulstad skal jobbe aktivt og strategisk med å drive trafikk til Scandic sine hoteller fra det internasjonale markedet.

De senere årene har Hjulstad jobbet med å utvikle feriehusmarkedet gjennom sitt lederskap i Novasol og sist kommer han fra stillingen som salgsdirektør for kurs- og konferansemarkedet i Rica Hotels.  I sin nye rolle i Scandic skal han inngå i det nordiske salgsteamet på ferie- og fritidsmarkedet. Hjulstad vil jobbe med å utvikle samarbeidet og volumene fra nøkkelkunder på det internasjonale markedet og fra definerte ute markeder. I tillegg til dette vil Hjulstad holde et ekstra øye med ferie- og fritidsmarkedet I Norge.

— Hjulstad har lang og bred bransjeerfaring, og blir en sentral person når vi nå øker innsatsen i det internasjonale markedet. Vi har en offensiv vekststrategi, og da er det viktig også å lykkes i disse store og viktige markedene, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

— Det er klart at de store, positive endringene og de klare vekstambisjonene var medvirkende til at jeg valgte å gå tilbake til Scandic. For en med så mye lidenskap for reiseliv som meg er det vanskelig å si nei til utfordringene jeg nå skal få lov til å bryne meg på, sier Hjulstad.

 

Powered by Labrador CMS