Samtlige Strawberry-hoteller skal i løpet av de kommende månedene bruke det skybaserte hotell-systemet Mews.
Samtlige Strawberry-hoteller skal i løpet av de kommende månedene bruke det skybaserte hotell-systemet Mews.

Halvparten av Strawberry-hotellene bruker skybasert gjestfrihets-tjeneste

61 av kjedens 106 norske hoteller bruker teknologien til Mews. 

Publisert Sist oppdatert

De resterende hotellene forventes å bli overført innen de neste seks månedene. 

Det markedsledende skybaserte hotell-systemet Mews, ble nylig kåret til verdens beste PMS-leverandør, og skal ha nådd en viktig milepæl i implementeringen av Property Management System (PMS) på alle Strawberry-hotellene, skriver Mews i en pressemelding. 

Alle merkevarer og hotelltyper

Mews Hospitality Cloud er nå iverksatt i mer enn 100 av kjedens hoteller, og utrullingen omfatter alle merkevarer og hotelltyper, inkludert Comfort Hotels, Quality Hotel, Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, samt enkeltstående hoteller.

Les også: Fyller 200.000 gjestedøgn med utenlandske skiturister

– Innovasjon har alltid vært en del av vårt DNA, og for oss er moderne hotellteknologi nøkkelen til å være ledende innen gjesteopplevelser, effektivitet og inntektsmuligheter. Mews er den perfekte løsningen for å bygge en teknologistabel rundt, og det er utrolig å se hvordan den allerede har hjulpet med å transformere driften vår det siste året, sier  Executive Vice President i Strawberry, Eirik Bogsnes,.

900 integrasjoner

Det skreddersydde ’Train the Trainer-programmet’ har gjort prosessen sømløs og tilrettelegger for at Strawberry kan lære opp egne kollegaer i Mews sitt system, noe som har resultert i en raskere implementering og onboarding, heter det i pressemeldingen.  

– Den beste teknologien styrker brukeren. Mews gjør det mulig for teamene våre å jobbe smartere, for å kunne bruke mer tid med gjestene, samtidig som gjestene selv kan definere sitt eget opphold, sier Vice President Technology i Strawberry, Kari Anna Fiskvik.

Les også: 49 nyutdannede vinkelnere 

Med over 900 integrasjoner er Mews Marketplace avgjørende for Strawberry, et selskap som huser flere varemerker med forskjellige teknologikrav. Mews gir hvert enkelt varemerke muligheten til å koble på nødvendige tekniske tjenester og disse kan bygges direkte på M3ews Open API etter behov. 

Elsker å jobbe med Strawberry

Strawberry har valgt samtlige funksjoner, herunder Mews Operations, Mews Multi-Property, Mews Guest Journey og Mews Payments.

Les også: Tilbyr ferdigpyntede hotellrom

– Vi elsker å jobbe sammen med Strawberry da de inspirerer oss til å fortsette å innovere og gjøre forbedringer. Når en organisasjon som Strawberry omfavner digital transformasjon, motiverer det oss til å videreutvikle og transformere hotellbransjen. Partnerskapet viser hvordan gode merkevarer kan bruke skyteknologi for å være fleksible, skalerbare og innovative, sier adm. direktør i Mews, Matthijs Welle, 

Powered by Labrador CMS