POPULÆRT: Det fasjonable hotellet i Stavanger sentrum har hatt en pangstart siden åpning i 2019. Hotellet har 12 rom, og i første etasje ligger luksusrestauranten RE-NAA.

– Dette har stor verdi for oss med tanke på det internasjonale markedet

Melder om stor interessse for 2023.

Publisert Sist oppdatert

Stavanger-hotellet Eilert Smith Hotel, som åpnet i 2019, ble fra februar i år er en del av hotellnettverket Small Luxury Hotels of The World, som er en samling av 500 hotell i 90 land over hele verden.

Eilert Smith Hotel er dermed sammen med Storfjord Hotel og Opus XVI det tredje norske hotellet som er en del av den eksklusive klubben.

– Dette har stor verdi for oss med tanke på det internasjonale markedet. Small Luxury Hotels of The World er ekstremt selektive med sine medlemskap, og vi er veldig stolte over å ha kvalifisert oss til medlemskapet. Vi gleder oss til å bidra til at Stavanger og Rogaland får mer synlighet internasjonalt, sier hotelldirektør Stina Karlsson til Hotellmagasinet.

LUKSUS: Eilert Smith Hotel opplever stor interesse fra internasjonale kunder som vil leie hele hotellet.

Hotellet har 12 rom. I de to øverste etasjene, kalt Eilerts Residence, ligger suiten på 250 m2. Og i første etasje ligger en av restaurantene som er blitt kåret til landets beste med to stjerner i Michelin, RE-NAA.

Karlsson har vært direktør siden mars i fjor, og hotellet eies av familien Stensrud.

Hotelldirektør Frida Karlsson

Eilert Smith Hotel har hatt en veldig god start, og Karlsson melder om stor og ytterligere økt interesse fra det internasjonale markedet i sommer fra enkeltpersoner og mindre grupper som ønsker å leie hele hotellet.

– Hotellets størrelse er ideell med tanke på denne løsningen sier Karlsson.

Powered by Labrador CMS