NYE DRIVERE: Denne glade duoen skal ta over driften av Dalen Hotell.
NYE DRIVERE: Denne glade duoen skal ta over driften av Dalen Hotell.

Nytt vertskap på Dalen Hotell

Når eventyrhotellet åpner dørene sine igjen april 2019 er det med nytt vertskap: Alita Dagmar Kristensen og David Sandem.

Publisert

– Å komme til flotte Dalen som er å regne som en av turismens vugger i Norge er som en drøm for reiselivsnerder som oss. Vi er ydmyke over å ha fått tilliten til å være vertskap ved Dalen Hotell.

Slik starter det nye vertskapet sin «trontale». De er i det hele tatt fulle av begeistring for å starte.

– Kombinasjonen av Telemarkskanalen og Dalen hotell skaper et helt unikt reiselivsprodukt i Norge. Det å kunne være representanter for Dalen Hotell sammen med Dalen teamet og viderebringe fakkelen etter Malin Jernberg er noe vi virkelig ser fram til. Vi gleder oss til å fortelle de gode historiene, servere den gode maten og skape de gode opplevelsene Dalen har å tilby. Vi har fulgt Dalen Hotell sin utvikling og å få komme inn i denne vekstfasen nå er veldig spennende, forteller de entusiastisk.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Glødende opptatt av reiseliv

VELKJENT: Dalen Hotell er en hotellperle i Telemark.
VELKJENT: Dalen Hotell er en hotellperle i Telemark.

«To menneskekjære personer på søken etter å skape gode gjesteopplevelser». Slik beskriver én av to hovedpersoner, David Sandem, vertskapsduoen han er en del av.

Det var for øvrig et eventyr til Malaysia som første vertskapsparet sammen. De møttes faktisk via deltakelse i reality-programmet Robinson ekspedisjonen og har siden vært en duo. Det var kanskje fraværet av mat og den nøkterne stilen på øya som forsterket det å virkelig nyte og verdsette god mat og gode opplevelser.

Nå er det eventyrhotellet Dalen som står på agendaen for duoen og det trigger vertskapsparet at kombinasjonen av Telemarkskanalen og Dalen hotell er et helt unikt reiselivsprodukt i Norge.

Bred erfaring

GLEDER SEG: David Sandem ble overbevist om at det var riktig å bli nytt vertskap på Dalen Hotell da han ble vist rundt tidligere.
GLEDER SEG: David Sandem ble overbevist om at det var riktig å bli nytt vertskap på Dalen Hotell da han ble vist rundt tidligere.

– Fra vi møttes på en «øde» øy i Malaysia for 8 år siden har vi sammen bygget leder- og reiselivskompetanse og søkt etter nye utfordringer. Vi har jobbet ved både helårs- og sesonghotell, større kjedehotell og restauranter og private småhotell og spiseri. David har tidligere jobbet ved Thon Hotels, både i Alta, Kautokeino, Kirkenes og Trondheim. Alita har har ledelseserfaring fra hotell-, restaurant-, reiseliv- og retailbransjen. Sammen har de nylig vært vertskap og drevet et klassisk hotell fra 1851 som ligger utenfor Bergen. Vi tar med oss erfaringer fra reiselivsverv både i bygd og by og er nå klare for å lære flotte Dalen å kjenne og bringe videre det gode arbeidet Malin Jernberg sammen med sitt crew har fått til. Vi gleder oss virkelig til å bringe videre de gode historiene, den gode maten og de gode opplevelsene, sier paret.

Skal bruke naturen

Fra by til bygd, fra kyst til innland, fra sør til nord og fra syd til vest og nå til Dalen. David er opprinnelig fra Oslo og er glad i å reise, han har bakgrunn fra sport og har blant annet drevet aktivt med elvekajakk. Han er glad i friluftsliv og mat og liker å arrangere små og store ekspedisjoner i naturen. Å kombinere friluftsliv og mat er noe han er lidenskapelig opptatt av. Alita har valfartet mellom Finnmark og Buskerud under hele oppveksten og er også lidenskapelig opptatt av å oppdage og oppleve natur, historie, kultur og mat. Veien til å jobbe med mennesker og opplevelser var derfor kort.

– Vi er veldig interessert i historie og gleder oss til å lære mer om Telemark og alt hva det har å tilby nysgjerrige besøkende. Vi er begge på jakt etter de gode øyeblikkene i hverdagen og det er også denne vi ønsker å skape for våre gjester. Vi lever etter slagordet «service er noe du gir, mens vertskap er noe vi er.» Vi er rett og slett på jakt etter å skape god stemning for gjestene med både service og vertskapsånd, dette er en livsstil og rolle vi virkelig trives i.

Powered by Labrador CMS