Marcus Samuelsson kommer til Trondheim for å invitere til Thanksgiving-fest.
Marcus Samuelsson kommer til Trondheim for å invitere til Thanksgiving-fest.

Obama-kokk til Trondheim

18.-25. november arrangeres Thanksgiving for aller første gang på den nyåpnede restauranten Kitchen & Table på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Og det er selveste Marcus Samuelsson som kommer for å avfyre startskuddet for feiringen.

Publisert

Med røtter i det multikulturelle kjøkkenet fra Manhattan har feiringen av den amerikanske høytiden Thanksgiving blitt et av årets høydepunkter for Kitchen & Table restaurantene. I år feires den ekstra stort på Clarion Hotel & Congress Trondheim når mannen bak de velrenomerte restaurantene; mesterkokken Marcus Samuelsson, kommer til byen for fyre av startskuddet for Trondheims unike Kitchen and Table som åpnet i september.

– Det er fantastisk å få bidra til å sette Kitchen & Table på kartet i Trondheim. Det er særlig kombinasjonen av lokale råvarer og internasjonale smaker som har vært suksessen der Kitchen & Table allerede har åpnet . At K&T Trondheim i tillegg har en helt unik beliggenhet, gjør at vi er ekstra glade for å ønske våre gjester velkommen. Så langt er tilbakemeldingene i Trondheim overveldende positive og vi gleder oss til fortsettelsen, sier konstituert hotelldirektør Laila Neverdahl.

Jobbet for Obama

Mannen bak er kjent for mye, også at han var president Obamas tidligere kokk. Marcus Samuelsson, har gjennom en årrekke imponert verden med sin evne til å blande kulinariske opplevelser fra ulike kulturer. Han ble født i Etiopia, vokste opp i Gøteborg og bor nå i Harlem i NYC, og har restauranter i Manhattan, London, Bermuda, Stockholm og Norge - med nå blant annet nyåpnede Kitchen & Table i Trondheim og to påfølgende nyåpninger i Oslo i 2019.

Jeg ser veldig fram imot å ta med en av mine favoritthøytider til Trondheim. Thanksgiving kretser rundt maten og familien, to ting som ligger meg nærmest hjertet, sier Marcus Samuelsson.

Tradisjonell mat

Restauranten satser naturlig nok på å tilby fantastiske retter gjennom hele året, vil man gjennom Thanksgiving-uken få en unik mulighet til å feire takknemligheten og nyte en herlig tre- retters ekte, amerikansk Thanksgiving-middag med temaet "Trondheim meets Manhattan". Det vil tradisjonen tro bli servert saftig og smakfull kalkun, søtpoteter og Marcus egen gresskarsuppe - og dette nyter du med byens beste utsikt på toppen av Clarion Hotel & Congress Trondheim, helt i Manhattan- ånd. 

Powered by Labrador CMS