Olsen blir driftsdirektør i Choice-kjede

Publisert Sist oppdatert

Tina Våtvik Olsen er ansatt som ny driftsdirektør i Clarion Collection Norge.

39-åringen tiltrer senest 1. mars 2015, melder hotellkjeden med 22 hoteller i Norge.

– Jeg er utrolig stolt og ydmyk over å få lov til å fortsette min ferd i Nordic Choice Hotels. Sammen med de energiske medarbeiderne i kjeden skal jeg fortsette jobben med å markere Clarion Collection enda sterkere på hotellkartet i Norge, sier Olsen, som har lang og bred erfaring fra hotellbransen.

Hun begynte sin karriere i Nordic Choice Hotels som kurs- og konferansesjef på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo. I Comfort Hotels hadde hun flere viktige pre-opening- og hotelldirektørstillinger, før hun ble direktør ved Quality Hotel 33. Olsen kommer nå fra direktørjobben ved Clarion Hotel Bergen Airport. 

– Med en så variert og lang bakgrunn fra de fleste av kjedene i Nordic Choice Hotels vil Tina bidra med økonomisk innsikt, bred hotellerfaring, gode kommunikasjonsevner og et sterkt fokus på resultat, gjestene og medarbeiderne. Energi, mot og begeistring er viktige verdier for Tina, og hun er en Nordic Choicer på sin hals. Vi ser frem til å se henne lede teamet i Clarion Collection Norge, sier John Kristian Stubban, kjededirektør for Clarion Collection.