Nytt Park Inn-hotell i Dubai

– Et av de viktigste markedene i Midtøsten.

Publisert Sist oppdatert

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle åpner dørene i andre kvartal 2017. Eiendommen har 261 leiligheter. Med dette er Carlson Rezidors portefølje i Dubai 14 hoteller med rundt 3300 rom i drift og under utvikling, skriver selskapet i en pressemelsing.

– Dubai er fortsatt et av våre viktigste markeder i Midtøsten. Landet presterer på høyt nivå og er under full opprustning frem mot store arrangementer som World Expo 2020, som ytterligere vil drive etterspørselen etter internasjonale hotellopplevelser, sier toppsjef Wolfgang M. Neumann i Rezidor.
Rezidor samarbeider med Aqua Properties om prosjektet.

– Vi er glade for å inngå et samarbeid med Rezidor, som har lang erfaring og internasjonal ekspertise. Deres vekst i de forente arabiske emirater vil sikre suksess for dette nye prosjektet. Undertegningen av den nye eiendommen i Dubai er begynnelsen på et progressivt partnerskap, og vi ser frem til å levere den beste kvaliteten i design og bygg, administrerende direktør Ali Tumbi i Aqua Properties.

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle blir tjueni etasjer høyt, med 261 ett og to romsleiligheter. Hotellet får også utendørsbasseng, treningssenter og møterom.

Powered by Labrador CMS