Nytt restaurantkonsept til Norge

Brasserie X rulles ut ved 16 Quality-hotell.

Publisert Sist oppdatert

Beliggenheten i enden av Brygga i Tønsberg er upåklagelig. Hit vil direktør Øyvind S. Hagen trekke sultne hotellgjester og byboere når Quality Hotel Tønsberg nå åpner dørene til Brasserie X. Hotellet blir ett av 16 som nå får kjedens nye restaurantkonsept.

Restauranten vi har bygget opp her i Tønsberg er en av de største, sier direktør Øivind S. Hagen, som forteller til Tønsbergs Blad at ombyggingen i hotellets bar- og lobbyområde har kostet rundt to millioner kroner.

– Her skal det være et miljø med en avslappende atmosfære og stemning. Interiøret er utformet med tanke på restaurantgjester som ønsker å spise alene. Med fysiske rammer, hyller og dekorasjonselementer er restauranten inndelt i forskjellige soner, som skaper en hyggelig og intim stemning for både grupper og enkeltpersoner, sier Hagen.

Quality åpnet sin første Brasserie X på Hotel Globe i Stockholm i oktober. Konseptet er utarbeidet i samarbeid med Tore Carlsson Sægrov, som har vært matfaglig ansvarlig og leder for kjøkkensjefene i utviklingen av menyen. Sægrov ble kåret til «årets grønne kokk» i 2013 og har tidligere jobbet ved Michelin-restaurantene Haga, Oro og Onda.

LES MER: Toppkokk med nytt restaurantkonsept

Powered by Labrador CMS