Vimmerbys eldste hotell blir Best Western

Publisert Sist oppdatert
Best Western Vimmerby Stadshotell er det eldste hotellet i byen, med aner tilbake til 1860-tallet. Hotellet ligger ved Stora Torget i hjertet av Vimmerby, og eies og drives av Joakim Carlquist.

Det har 56 rom i forskjellige størrelser og prisklasser, og hotellet har også en fest- og konferanseetasje med seks rom er det største har plass til hundre personer eller 160 sittende ved langbord.
- Vil ville være med i en kjede og etter å ha undersøkt markedet og de alternativene som finnes, valgte vi Best Western Hotels, sier Carlquist i en pressemelding.
- Vi synes at konseptet med at hvert hotell eies og drives privat er veldig positivt og tror at det kommer til å passe oss best. Vi får beholde vår personlige stil samtidig som vi får tilgang til kjedens bookingskanaler, felles salg og markedsføring samt medlemmene i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards. Det er med stor glede vi hilser Best Western Hotels alle gjester og medlemmer velkommen til Vimmerby og vårt hotell.

Best Western Hotels er fornøyd med at Vimmerby Stadshotell valgte denne kjeden.
- Vi blir enda sterkere i Smålandsregionen der vi nå finnes på åtte steder med ni hotell, sier Johan Kukacka, administrerende direktør i Best Western Hotels i Sverige.
Thumbnail Image: