Tidenes største vedlikeholdsmesse

Publisert Sist oppdatert

– Responsen fra markedet har vært over all forventning. Det er tydelig at mange har ventet lenge på en slik messe, sier prosjektleder Aslaug Jacobsen.

Stort utvalg
På FDV-dagene finner du produsenter og leverandører innen avfallshåndtering, brannsikkerhet, Facilities Management, FDVU-systemer, rehabilitering, rådgivning, renhold, sikkerhet, utemiljø og mange, mange flere.

Fagseminar
Fagseminarene er lagt opp som et supplement til fagmessen. Hovedarrangør av seminarene er Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening, og programmet er laget i samarbeid med Norges Bygg- og Eiendomsforening. Temavalget er direkte tilknyttet fagmessen og utstillernes produkter og tjenester. Det gir deg som seminardeltaker muligheten til å kombinere faglig oppdatering med et fagmessebesøk.

Denne gangen arrangeres FDV-dagene parallelt med VVS-dagene og Miljø&,Teknikk/Kommunalteknikk. I dagene onsdag 29. oktober – 31. oktober vil disse tre messene være treffpunktet for alle som er opptatt av miljø, inneklima, fornybar energi, hygiene, vannkvalitet, vann og avløp, eiendomsforvaltning, utemiljø.

Messene er gratis for de besøkende.

Thumbnail Image: