Ny måte å handle hotellovernattinger

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I 2010 solgte Bent Jørgensen sin reisevirksomhet DTF travel til Stena Line. Nå etablerer han en ny virksomhet med et nytt bookingkonsept som skal endre skandinaveres kjøp av hotellovernattinger.

En bedre pris for hotellovernattinger på skandinavenes foretrukne reisedestinasjoner. Så kort kan ideen bak den nye, ambisiøse hotellportalen beskrives. Mannen bak er den suksessfulle forretningsmannen Bent Jørgensen, som i 1991 stiftet DTF travel og som i 2010 solgte DTF Group, med tilhørende oppkjøpte datterselskaper, til det Stena Line eide, svenske reisebyrået Sembo.

 

Med seg selv i front, stifter Bent Jørgensen nå en ny virksomhet, som får kontorer i både Malmø og Hjørring.

 

- Å starte opp en ny virksomhet helt fra bunnen er noe helt spesielt. Jeg har fått noen unike muligheter til å realisere en ny ide, å se den vokse, å skape arbeidsplasser og vekst, sier Bent Jørgensen i en pressemelding. Han fortsetter: - Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til reise- og hotellbransjen, som er den bransjen jeg kjenner best og har hatt størst suksess.

 

Navnet på den nye virksomheten og reiseportalen med samme navn blir hotillo.com. Det er et navn inspirert av hotellbransjen og fra spansk, og nettopp Spania har været Bent Jørgensens foretrukne bosted de siste årene. Her har han formet sin ide om et comeback til skandinavisk yrkesliv, og nå er konseptet klart.

 

hotillo.com blir på den ene siden en hotellportal på lik fot med de eksisterende hotellportalene, men samtidig noe helt annet. Med vanlig forretningssans vil Bent Jørgensen skape en helt ny måte å handle hotellovernattinger på:

 

- Hvis en dansk familie skal overnatte i Stockholm, København og Barcelona, velges hotell ut fra noen mer eller mindre fastsatte premisser. Familien vil kanskje ha kort avstand til stranden, gode familiefasiliteter og lett vei til offentlig transport. Men det er jo veldig mange hoteller som oppfyller disse kriteriene, og hotillo.com vil kunne guide deg til akkurat det hotellet, hvor du på det gjeldene tidspunktet får mest for pengene, lover Bent Jørgensen.

 

hotillo.com vil ifølge Bent Jørgensen inneholde et større tilbud av hoteller på de destinasjonene, som skandinavene tradisjonelt oftest reiser til. Det gjelder både kjør-selv destinasjoner og fly destinasjoner, og her skal Bent Jørgensens gode nettverk i hotellbransjen resultere i en rekke gode fordeler for kundene: - Vi vil konsentrere oss om rene hotellavtaler og kommer ikke til å tilby pakkereiser, forklarer han og fortsetter: - Samtidig vil vi være mer fokusert, slik at portalen utelukkende konsentrerer seg om skandinavenes behov og ønsker.

 

Bent Jørgensen vil dessuten oppfinne konseptet med leserreiser i en helt ny form, som arrangeres i samarbeid med fordelsklubber og medier i Danmark og Sverige, som tilbyr sine lesere hotellopphold til meget fordelaktige priser.

I de kommende månedene vil Bent Jørgensen konsentrere seg om å bygge en ny organisasjon og oppfordrer derfor potensielle medarbeidere til å kontakte ham.


 

Teaser:

I 2010 solgte Bent Jørgensen sin reisevirksomhet DTF travel til Stena Line. Nå etablerer han en ny virksomhet med et nytt bookingkonsept som skal endre skandinaveres kjøp av hotellovernattinger.

Main Image:
Thumbnail Image: