Ny konkurranse på gang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I fjor lanserte Knorr konkurransen Norges Beste Kokkekollega. Den gang var det Eirik Marthinsen fra Elvebredden Catering som stakk av med seieren. Har du enstrålende kokkekollega, kan du stemme frem din kandidat til tittelen i år.

Konkurransen foregår på facebook, og siden finner du ved å søke på kokkekollega. Der kan du laste opp bilde av kollegaen din,  begrunne hvorfor nettopp din kollega fortjener å vinne, samt oppfordre kolleger og venner til å stemme frem din kandidat. Premien er et reisegavekort på kr 5000,- og konkurransen er åpen for ansatte i storhusholdningsindustrien i Norge. 

Tre vinnersjanser
Stem frem din favoritt eller nominer din egen kollega. Du har tre sjanser til å vinne. Både vinneren av tittelen, den som nominerte vinneren og en tilfeldig stemmegiver får hver et reisegavekort på kr 5000,-. Hvis de vinner.

Fjorårets vinner: På bildet fra venstre: Morten Karlsen, Norges Beste Kokkekollega Eirik Marthinsen, Espen M. Gryt og Glenn M. Axelson.

Generell informasjon
Norges Beste Kokkekollega arrangeres årlig av Knorr Piske 31 %, som er utviklet av Unilever Food Solutions.

Unilever Food Solutions markedsfører merkevarene Knorr, Lipton, Carte d’Or, Hellmann’s, Becel, Maizena og Maille til storhusholdningsbransjen. Vi samarbeider med bedrifter av alle størrelser, fra frittstående restauranter til hotellkjeder og kontrakterte kjøkken.  

Main Image:
Thumbnail Image: