Nesten hele hotellet er nytt

Quality Airport Hotel Stavanger er totalrenovert.  

Publisert Sist oppdatert

Quality Airport Hotel Stavanger har fått nye hotell- og møterom samt ny restaurant og treningsrom.

– Vi i gleder oss veldig til å vise gjestene vårt nye hotell. Mye tid, penger og omsorg er lagt ned for å gjøre hotellet til et førstevalg for forretningsreisende. Nesten hele hotellet er nytt, sier hotelldirektør Lars Roalkvam i en pressemelding.

116 av hotellrommene er reonovert. Vegger, tak og gulv er byttet ut, og interiøret er nytt og moderne. Nye grupperom med oppgradert utstyr, ny restaurant og stort treningsrom er derfor på plass på Quality Airport Hotel Stavanger. I tillegg til firmaarrangementer, tilbyr hotellet også fasiliteter for dåp, konfirmasjoner og 17.mai-feiringer. Det nye restaurantkonseptet Brasserie X er også på plass. 

– Vi vil være i tråd med tiden, og det føler jeg vi er nå. Vi har alt av teknologiske løsninger tilgjengelig for gjestene, og en ny, spennende restaurant. I tillegg har vi fått på plass et større treningsrom – og det er viktig å ha på et hotell i dag, sier Roalkvam.

Stavanger har fått økt romkapasiteten med over 18 prosent, men redusert aktivitet i oljebransjen har ført til store utfordringer for flere hoteller i området.

LES MER:

Fra stinn brakke til oppsigelser

Hotellene inviterer til fest – ingen kommer