Kristiansand Hotell blir Thon-hotell

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Kristiansand Hotell, som blir en del av kjedens City-konsept.

Kristiansand Hotell har 111 rom, og ligger i Markensgate, midt i sentrum av byen.

Knutepunkt

Den nye avtalen innebærer at hotellet skal markedsføres under Thon Hotels profil, og som en del av City-konseptet. Det nye navnet blir Thon Hotel Kristiansand fra første februar neste år. Jahn Olav Marum vil være direktør på hotellet som skal driftes under selskapet NHG Management AS.

- Vi har lenge ønsket å kunne tilby flere rom i Kristiansand. Kristiansand er et viktig knutepunkt både når det gjelder shippingindustrien, miljøutvikling og kulturliv i Vest-Agder,  og jeg er svært glad for å kunne legge 111 rom til i porteføljen i denne viktige byen, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels. 

-Vi har stor tro på et City-konsept for hotellet i Kristiansand. Med den konkurransesituasjonen som nå utvikler seg i byen er vi overbevist om at Thon Hotels med sitt sterke merkenavn og solide kundebase er riktig for at vi skal ta markedsandeler, sier Administrerende direktør Morten A.Kahrs i NHG Management.

Hotellet skal gjennomgå en betydelig renoveringsprosess med oppgradering av rom og fellesarealer før det åpner i februar 2014. Med dette vil hotellet bli et flott og moderne rom/frokost hotell når Thon Hotels skiltene settes på taket.

Teaser:

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Kristiansand Hotell, som blir en del av kjedens City-konsept.

Main Image:
Thumbnail Image: