Kjemper om reiselivsprisen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Thon Hotel Lofoten ønsker å tilby mer enn senger i vakre omgivelser. I år kjemper hotellet om Innovasjon Norges Reiselivspris.

 

Thon Hotel Lofoten satser blant annet på lokalprodusert mat, kultur, kunst og opplevelser, og ønsker å bli et fyrtårn i regionen. Innsatsen blir lagt merke til, og Hotellet er en av kandidatene til årets reiselivspris. De andre kandidatene er Langedrag naturpark og Høve Støtt AS. 

- Thon Hotel Lofoten er et godt eksempel på hvordan et hotell, ved å satse helhetlig på opplevelser, kultur og lokalprodusert mat, skaper et konkurransefortrinn og en lønnsomhet som kommer flere bedrifter i regionen til gode, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge om nominasjonen i en pressemelding.

Thon Hotel Lofoten har i løpet av kort tid blitt et flaggskip i nordnorsk reiseliv. Hotellet er en inspirasjon for sine omgivelser gjennom sin vilje til å skape nye opplevelseskonsepter i samarbeid med andre aktører i regionen.

Hotellet formulerer sine ambisjoner slik: Ved å stille store krav til oss selv, skal vi bidra til at Lofoten blir et fyrtårn av et hotell, og så ettertraktet at vi kommer på listen over d e hoteller som "må oppleves". Selskapets ambisjon er at vertskapsrollen skal bli like godt kjent som hotellets dristige arkitektur!

Hotellet er også direkte tilknyttet Lofoten kulturhus og har stått bak flere kulturelle begivenheter i regionen blant annet et samarbeid med kammermusikkfestivalen.

Dette er Skaperkraft 2011

Onsdag 16. november hyller Innovasjon Norge de nye stjernene på den norske næringslivshimmelen under årets Skaperkraft på Folketeateret i Oslo. Hver høst feires de beste i norsk næringsliv med en storslagen prisutdeling i regi av Innovasjon Norge og Ernst & Young. I tillegg til Reiselivsprisen vil Innovasjon Norge dele ut prisene Reodorprisen og Internasjonaliseringsprisen.

Tidligere vinnere av Reiselivsprisen

2010: Juvet Landskapshotell, Møre og Romsdal
2009: Sorrisniva AS, Finnmark
2008: Hemsedal turistkontor, Buskerud
2007: Stiftinga Ekstremsportveko, Hordaland

Teaser:

Thon Hotel Lofoten ønsker å tilby mer enn senger i vakre omgivelser. I år kjemper hotellet om Innovasjon Norges Reiselivspris.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Thon Hotel Lofoten kjemper med Langedrag naturpark og Høve Støtt AS om Innovasjon Norges Reiselivspris 2011. (Ill: Print screen fra hotellets nettside)