Innovasjonspris til StableTable

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

StableTable er et svensk svar på problemet med vinglete bord. Nå har produktet mottatt den presisjefylte "Innovation Award - Interiors & Design", på Hotelympia 2012 i London. 

Produktet som Hotellmagasinet skrev om i fjor, er et selvstabiliserende bord, som automatisk står stabilt uansett underlag.

 

Nøkkelen til fremgang

Det var en stolt Sven Henningsson, entreprenøren bak StableTable, som mottok den prestisjefylte prisen "Innovation Award - Interiors & Design." Prisutdeleren var Jason Atherton, kokk med egen Michelin-stjerne og Gordon Ramseys høyre hånd. 

- Innovasjon er nøkkelen til all fremgang. Men nye ideer og produkter krever også fremsynte individer og ledere og vi har fått oppleve et imponerende nivå under arbeidet med å kåre vinneren, sa Jason Atherton under prisutdelingen. 

Blant over 130 bidrag ble seks finalister plukket ut i hver kategori. Disse fikk presentert sine oppfinnelser og svare på spørsmål fra et ekspertpanel. Finalistenes produkter ble også vist frem for besøkende bransjefolk. 

 

Hard kamp

- Det var en hard kamp frem til mål, sa juryordfører Stirling Johnstone til Sven Henningsson etter prisutdelingen. 

- StableTable er oppsiktsvekkende og fungerer virkelig. Hvordan dere bygger opp en bedrift rundt produktet bidro også til deres fremgang. Vi ser at dere arbeider langsiktig og er her for å fortsette å utvikle deres produkt.

Selskapet ble etablert for knappe tre år siden, og siden har det gått raskt. Salget i de skandinaviske landene ble startet så snart selskapet ble etablert, og var tredoblet etter tre år. 

Selskapet kan også vise til en rekke fornøyde kunder, blant annet Radisson i Trysil, Nobis i Stockholm, Incontro i Göteborg og Restaurang Stortorget i hjembyen Lund, som for øvrig var førstemann ut i Sverige med StableTable. 

- Nå fortsetter vi å vokse utenfor Skandinavia, forteller Lena Henningsson, den andre halvparten av duoen bak Stable Table.

- For et par måneder siden ble StableTable lansert på det engelske markedet og vi håper at vi Innovasjonsprisen skal gi drahjelp, slik som sommer-OL, sier hun. 

 

To av bordbena er faste, de to andre er løse og tilpasser seg automatisk underlaget.
 
Teaser:

StableTable er et svensk svar på problemet med vinglete bord. Nå har produktet mottatt den presisjefylte "Innovation Award - Interiors & Design", på Hotelympia 2012 i London. 

Main Image:
Thumbnail Image: