I helgen får han sitt eget hotell

Det sies at det er umulig å bli profet i eget land. Men i Bergen er det meste mulig. I helgen får byens store house-stjerne sitt eget hotell under Bergensfest.

Publisert Sist oppdatert

Bergenserne er gode til å dyrke sine egne, det vet alle som ser fotball. Men det gjelder også innen musikk, så i helgen er det derfor bare rett og rimelig at Scandic Ørnen forvandles til Kygo Hotell.

Anledningen er at Bergenfest store trekkplaster, Kygo, spiller på hjemmebane. Hotellet blir dermed en oase for Kygo-fans hvor rommene, heisen og resepsjonen på hotellet vil prydes med bilder og videosnutter fra Kygo-konserter.

Mye action

Det vil selges Kygo-effekter på hotellet, samt spilles musikk fra artisten hele dagen - inkludert uutgitte låter fra hans kommende album. Hotellet blir også vertskap for eksklusive eventer i løpet av helgen, inkludert pressekonferanse og meet & greet, Q & A med stjernen og teamet hans på søndag, og et afterparty med DJ-sett av Kygo og gjester.

Kygo who?

Hvem sa du? Kygo? Han har du kanskje aldri hørt om. Nei, men det «e sånn som ungdommen lika». Artisten har nemlig gitt ut noen av verdens heteste hits som «Firestone» og «Stole The Show».

I Scandic er de både fullt klar over hvem han er, og stolte over helgens begivenhet.

– Vi er utrolig glade for å kunne ha et slikt arrangement hos oss, det er stort. Vi i Scandic gleder oss til helgen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Tine Birkeland i Scandic.

Bergenfest melder at samtlige billetter til festivalen er utsolgt, det samme gjelder for hotellet.