Hotellmagasinet 5 - ute nå!

Årets femte utgave av Hotellmagasinet er et faktum. Her er noen deilige, men langt fra kortreiste, smakebiter.

Publisert Sist oppdatert

Ta en ekstra god titt på førstesidebildet i denne utgaven. Det har nemlig kostet et betydelig antall kalorier å produsere.

For da Bocuse d´Or Norge sendte oss en eksklusiv invitasjon om å delta på kokkesamlingen på Norges tak, ropte vi et rungende hurra. Vi både kom, så, smakte og opplevde, og den fantastiske turen til Galdhøpiggen kan du lese en utfyllende rapport fra i denne utgaven. Der får du også lese hva samtlige kokker svarte på spørsmålet om hvorfor akkurat de kommer til å vinne Årets Kokk 2015.

Til denne utgaven har vi også møtt han som kanskje er hotellbransjens største trussel - den norske sjefen for Airbnb, Even Heggernes. Hva mener han om norske hoteller og hvorfor har Airbnb blitt så store?

To store hotellreportasjer har vi også fått med i utgaven. Vi har både besøkt det "nye" Pandox-hotellet i Lillehammer og det frittstående Risør Hotel. Hvordan er egentlig livet utenfor kjedene?

Dessuten bringer vi deg særs overraskende resultater i en stor, norsk undersøkelse om fasttelefon på hoteller. Fremtiden er visst ikke bare mobil.

I tillegg:

- Olavsgaard på eksklusiv liste.

- Proviso vil sørge for bedre møter.

- Slik blir Hagens megaspa.

- Shuffleboard er den nye barredderen.

- Presentasjon av stor restaurantkåring.

- Driv guesthouse i Sør-Afrika.

- Fem fantastiske "ukjente" italienske viner.

Bladet dukker opp i en posthylle nær deg en av de nærmeste dagene, men klarer du ikke å vente, så klikk HER. (OBS-OBS: Det er treghet i Issue-systemet, så når du klikker på utgaven så tar det litt tid før den popper opp.)

 

God fornøyelse!