Hitra får nytt hotell

Hjorten Hotell Hitra er under bygging og forventes åpnet i juni 2016. Hotellet ligger midt i Fillan sentrum og vil få en fantastisk utsikt utover fjorden.

Publisert Sist oppdatert

– Hotellet er et moderne fullservicehotell med 45 store hotellrom av høy standard og vi får tre konferanserom med kapasitet til 2-100 personer. Det skriver daglig leder Rune Andrè Almo i en e-post til Hotellmagasinet.

Stjern Entreprenør har totalentreprise på prosjektet og Hitra Bo-Tilbud AS er eier av satsingen. Driften skal ivaretas av HjortenHotell Hitra AS, men Almo opplyser at selskapet formelt ikke vil være oppe å gå før i januar 2016. 

I tillegg til Almo, som tidligere har vært hotelldirektør ved Stav Hotel i over ti år, er Therese Solli Sandvik ansatt som fra 1. februar. Det vil bli rundt 10 årsverk på hotellet forteller Almo videre.

Skal favne bredt

Den daglige lederen har tro på et bredt spekter av kunder.

– Vi favner bredt med å ha gode tilbud for alle kundegrupper. Hovedsatsingen blir mot kurs og konferanse og forretningskunder, men også ferie og fritid i sommersesongen. Vi har gode selskapslokaler, samt restaurant og pub hvor vi skal satse på lokal mat og lokale mattradisjoner i en kombinasjon med innovasjon og nyskapende trender. I tillegg legger vi vekt på gode fasiliteter og vi har høy prioritet på god personlig service, lover Almo.