Henrik ble medlem nr 1,5 million

Scandics lojalitetsprogram rundet i går 1,5 millioner medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Scandics lojalitetsprogram har nå 1,5 millioner medlemmer. Jubileumsmedlemmet, som blant annet premieres med en natt på det mobile hotellrommet Scandic To Go, ble overrasket med blomster da han ankom Scandic Kungens Kurva i Stockholm i går kveld.

Lojalitetsprogrammet Scandic Friends, som ble lansert i 2008, er Nordens ledende lojalitetsprogram innen hotellbransjen. Programmet har de siste syv årene utviklet seg med en rekke fordeler og er i dag bransjens mest fordelaktige og mest likte lojalitetsprogram.

Onsdag kveld ble Henrik Adinger feiret som medlem nummer 1, 5 million. Da han sjekket inn på Scandic Kungens Kurva ble han feiret og ønsket velkommen med blomster av hotelldirektør Malin Åkesson.

– Viser styrken

Gjennom hele mai kommer Scandic til å fortsette feiringen av programmet sammen med medlemmer og kunder på nesten 230 hotell rundt om i Norden, Belgia, Polen og Tyskland.

– Hver dag jobber alle våre 14 000 medarbeidere med å gi våre gjester et kundetilbud og service i verdensklasse. At vi i dag har 1,5 millioner medlemmer i vårt lojalitetsprogram gjenspeiler den servicen vi gir til våre kunder. Jeg kan også med glede konstatere at i prinsippet 100 prosent av de kunder som tidligere var medlemmer i Ricas lojalitetsprogram har valgt å gå over i Scandic Friends - dette viser styrken i vårt kundetilbud og programmet, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic Hotels.

Trodde det var spøk

Henrik trodde først det var noen som spøkte med han da han ble møtt av hotelldirektøren da han sjekket inn på Kungens Kurva.

– Jeg ble veldig overrasket, og trodde først det var en spøk! Jeg reiser en del i jobben og for meg er det viktig med effektivitet. Det får jeg hos Scandic. Det er lett å booke, og man får god verdi for pengene. Ofte får man faktisk mer enn det man betaler for. Jeg gleder meg til å bo på flere hoteller og bruke mitt nye stamgjestkort, sier Henrik Adinger.