Gastronomisk åpning

Publisert Sist oppdatert

"Vi åpner 1 000 m2 som oser av kreativitet, matglede og fleksibilitet. Lokalene er spesialdesignet for vår virksomhet, og her kan vi virkelig ta ut potensialet innenfor utdanning og måltidsutvikling" - sier administrerende direktør Dag Terje Solvang.

Gastronomisk Institutt har hatt en avdeling i Oslo siden 1998, og den nye adressen blir nå Maridalsveien 87 - med Mølla som nærmeste nabo. Lokalene er nennsomt restaurert og tilrettelagt for opplevelser, læring og utvikling. Det er intet mindre enn tre kjøkken, spesialbygd auditorie, møterom i alle fasonger, og med full fleksibilitet for endring akkurat slik du måtte ønske det! Lokalene leies også ut til private arrangement.

Gastronomisk Institutt tar mål av seg til å bli Nordens fremste og mest anerkjente kompetansemiljø innen mat og drikke. Selskapet har hovedkontor i Stavanger, er eid av Stiftelsen Norsk Matkultur, Matforsk, Fiskeriforskning og Norconserv. Det er totalt 28 ansatte i selskapet.

Thumbnail Image: