Frisk oppdatering i Vika

Thon Hotel Vika Atrium har gjennom det siste året vært gjennom en omfattende renoveringsprosess. Nå er de snart i mål.

Publisert Sist oppdatert

Etter oppdateringen byr hotellet på nyoppussede hotellrom med smart-TV og musikkannlegg, enda flere oppgraderte rom, et sprekere konferansesenter og restaurant med mer fokus på matopplevelsen, stort treningssenter og nytt ventilasjonsannlegg i bygget.

Thon Conference Vika Atrium

Konferansesenteret Thon Conference Vika Atrium, ble gjenåpnet november 2014. Hotellet har med det fått et helt nytt konferansesenter, med nytt ventilasjonsanlegg, nytt teknisk utstyr og tredobledet kapasiteten på  pausebuffer. I tillegg har hotellet fått ny restaurant med 252 sitteplasser, ny åpen kjøkkenløsning og nytt design. Matkonseptet og restaurant/kjøkken er utviklet med tanke på at konferansegjestene skal få en matopplevelse når de besøker hotellet.

Fra topp til tå

I mai 2015 var korridorer pusset opp i friske farger og de fleste hotellrom er totalrenovert. Alle hotellrom er utstyrt komfortsenger, lyse baderom, smart-TV og eget musikkanlegg. Det er investert i nytt ventilasjonsanlegg på alle rom. Lobbyen er også pusset opp med egen bar i tilknytning til resepsjonen. De kan dessuten by på et stort og flott treningssenter, med det aller meste av utstyr tilgjengelig.

Snart ferdig

65 av hotellets 79 hotellrom sto ferdig i mai, mens de resterende værelsene gjenåpner 21. september 2015. I forbindelse med dette vil hotellet også utvides fra 79 til 102 hotellrom, og vil etter utvidelsen også kunne tilby et utvalg av fullverdige HC-rom, samt 3 minisuiter. Hotellet vil da kunne tilby totalt 25 oppgraderte hotellrom.

Fakta Thon Hotel Vika Atrium:

• 102 hotellrom

• 18 møterom, men 7 styrerom, flere plenumssaler og stort auditorium med plass til 252 personer

• Restaurant med 252 sitteplasser

• Total møtekapasitet på 650 personer