Fra Royal Garden til Horsens

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Peter Anker-Møller og kona Halldis Augensen skal overta driften ved BEST WESTERN Jørgensens Hotel i danske Horsens fra 1.juni.

I går ble det kjent at Bjørgvin Thorsteinsson går fra Rica Hell Hotel til Radisson Blu Royal Garden i Trondheim. Direktøren ved Royal Garden siden mars 2010, Peter Anker-Møller, søker på sin side tilbake til barndommens by, og sammen med sin kone Halldis Augensen skal han drive BEST WESTERN Jørgensens Hotel. Dette er det eldste hotellet i Horsens, med en markant profil og plassering i byens historie og bybilde.

 

- Vi gleder oss til å føre de tradisjonsrike og vakre hus videre, og vi ser frem til å utvikle hotellet i de kommende år, sier Halldis Augensen og Peter Anker-Møller i en pressemelding. De fortsetter:
- Å overta driften av et hotell som BEST WESTERN Jørgensens Hotel i Horsens er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Vi har i lengre tid vært på utkikk etter et hotell å drive sammen, og da muligheten bød seg var det ikke tvil om at Jørgensens er det riktige for oss.

 

Direktøren i Ejendomsselskabet CASA A/S i Horsens som eier bygget, Per Hansen, sier:

- Vi er glade for at Halldis Augensen og Peter Anker-Møller nå overtar driften ved BEST WESTERN Jørgensens Hotel, og vi er overbevist om at vi har funnet de helt riktige til oppgaven. Med deres store og brede erfaring vil de med sikker hånd kunne føre hotellet videre og utvikle hotellets mange kvaliteter i de kommende år.

 

Hotellet har vært drevet av hotelleierne Terje H. Thesbjerg og Steen B. Jacobsen, som eier og driver ToRVhallerne i Vejle og Kryb-i-ly Kro ved Fredericia siden 1. august 2008. De sier:

- Vi er glade for at det er kompetente hotellfolk som skal overta driften av hotellet etter oss, for det fortjener det ærverdige Jørgenssens Hotel.

- Med forestående utvidelser av konferansekapasiteten i såvel Vejle som Fredericia, syntes vi at tiden var inne til å konsentrere oss om våre andre to hoteller fullt ut. Og da mulighet bød seg til å avhende driften af BEST WESTERN Jørgenssens Hotel til et norsk-dansk par, kunne det ikke passe bedre inn i helheten, sier Thesbjerg.

 

Halldis Augensen kommer fra Bergen, og er født i 1965. Hun har arbeidet på hoteller i Norge, men har de siste ti årene hatt forskjellige ledende stillinger innenfor personale og administrasjon ved A/S Norske Shell i Oslo. Med overtakelsen av BW Jørgenssens Hotel vender Peter Anker-Møller tilbake til barndomsbyen hvor faren i sin tid var prest i Klosterkirken. Han har hatt en lang karriere med ledende stillinger innen Radisson SAS og senere Radisson Blu, i blant annet Tromsø, Stockholm, Oslo, Vilnius og nå sist på Radisson Blu Royal Garden i Trondheim.

- Jeg kjenner selvfølgelig Horsens fra min barndom, men det har skjedd utrolig mye i byen siden dengang. Horsens er inne i en meget positiv utvikling, og Halldis og jeg gleder oss til å kunne bidra og medvirke til denne utviklingen hvor BEST WESTERN Jørgenssens Hotel også fremover skal spille en viktig rolle, sier Anker-Møller.

Teaser:

Peter Anker-Møller og kona Halldis Augensen skal overta driften ved BEST WESTERN Jørgensens Hotel i danske Horsens fra 1.juni.

Main Image:
Thumbnail Image: