Evatic fyller 20 år

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

 

Den norske programvarebedriften Evatic feirer sine første 20 år som utvikler og leverandør av løsninger innen teknisk service og vedlikehold. 

 

I disse dager har organisasjonen feiret jubileet med alle sine ansatte fra inn- og utland.

Trondheim som internasjonalt sentrum
Utenom hovedkontoret i Trondheim er bedriften til stede i Sverige, Tyskland, Frankrike, Kina og Singapore.  Alle ansatte ble invitert til Evatics «fødested» Trondheim, og fikk oppleve det regionen ellers har å by på. Skjærgårdssafari langs vakre trøndelagskysten samt fisking i Trondheimsfjorden stod på planen, i tillegg til faglig opplegg på tvers av både avdelinger og landegrenser.

For gründer og daglig leder av Evatic, Arild Andersen, har dette vært en meget spesiell opplevelse med tanke på at ideen bak det som i dag er hovedkjernen i service systemet Evatic startet som et skoleprosjekt ved NTNU for Andersen i 1991.

20 års-jubileumet var først og fremst preget av menneskene bak suksessen, og Andersen sier følgende i en pressemelding til VVS aktuelt:
- Under dette arrangementet har vi vært opptatt av det sosiale. Ofte er det dette som legger til det beste grunnlaget for kunnskapsoverføring og idéutveksling – noe som er uhyre viktig for at en organisasjon som vår skal ha suksess internasjonalt.

Videre vekst
Andersen antyder videre at Evatic går inn i en spennende tid med en forventet omsetningsvekst på 30% fra fjoråret og minst 10 nyansettelser innen årsskiftet. 
- Vi må alltid ligge et skritt foran for å kunne hevde oss blant konkurrentene. Å lese markedstrendene riktig er alfa og omega, og vi kan bare bli best i klassen dersom vi er åpne for å lære av hverandre og tør å rendyrke det beste fra hvert marked og hver bransje vi operer i, sier Andersen.  

Teaser:

Den norske programvarebedriften Evatic feirer sine første 20 år som utvikler og leverandør av løsninger innen teknisk service og vedlikehold. 

Main Image:
Thumbnail Image: