Choice bygger nytt og moderne Hotell i Ålesund

Publisert Sist oppdatert

- Hotellet får det vi vurderer som byens beste beliggenhet i en flott kombinasjon mellom ny og eksisterende bebyggelse, hvor inngangen blir på hjørnet av det ærverdige jugendhuset. Hotellet vil bli et moderne forretningshotell med høy kvalitet og design kombinert med respekt for de fantastiske rammer de gamle byggene gir oss, uttaler Thomas Westergaard Direktør i Comfort Hotels.

Hotellet skal drives som et Comfort Hotel og får i tillegg til 180 rom, treningsstudio, møteroms- og konferansefasiliteter, restaurant og bar helt nede mot kaien.

Choice Hotels Scandinavia driver i dag Clarion Collection Hotel Bryggen, men har lenge sett etter lokasjon for enda et hotell i Ålesund. Kapasiteten på Bryggen er sprengt, og har vært det i årevis, og vi har som største hotellselskap i Norden bruk for enda et hotell i Ålesund, derfor er dette strategisk viktig for oss fortsetter Thomas Westergaard.

-Wenaas Kapital er svært fornøyd med å ha fått til en intensjonsavtale med, etter vår mening, Nordens beste og mest innovative hotellkjede, sier Jan Petter Larsen, direktør i Wenaas Kapital.

I dagens marked, hvor både regjeringen og byggebransjen ønsker mer aktivitet, er avtalen med Choice en god grunnstein for oss til å kunne realisere dette og andre deler av prosjektet. Vi håper på en positiv start på den utviklingen som nå skal skje på sydsiden av byen, og at det vil være med på å skape mer liv på Aspøya både på dag- og kveldstid, avslutter Jan Petter Larsen.
Thumbnail Image: