Blir "Big in Borås"

Nordic Choice og Petter Stordalen har blafret med sjekkheftet og kjøpt tre hoteller i Borås.

Publisert Sist oppdatert

Det er Svenska Stadshotell som nå selger tre hoteller i Borås til Nordic Choice Hotels, samt Best Western Hotel Göteborg. Det melder www.nenyheter.no

De tre hotellene i Borås, en by med nærmere 70 000 innbyggere noen mil inn i landet fra Göteborg, er First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås og Comfort Hotel Jazz. Kjøpesummen er ukjent.

Har halvparten av markedet

Totalt har Nordic Choice Hotels gjennom kjøpene overtatt 352 hotellrom i Borås, som betyr halvparten av hotellrommene som tilbys i byen. 30. juni skal alt være klart.

- Dette er første gangen jeg går inn i en og samme by og tar over tre hoteller samtidig, uttaler Petter A. Stordalen i en pressemelding, ifølge Borås Tidningen.

Hotellene i Borås får nå nye varemerker innenfor de ulike franchisevariantene til Nordic Choice Hotels, mens unntak av Comfort Hotel Jazz, som allerede er en del av Comfort-kjeden.

Prosjektleder Richard Svartvik i Nordic Choice Hotels sier at de i den nærmeste tiden vil vurder hvilke varemerker de kommer til å bruke på de ulike hotellene.

Powered by Labrador CMS