Årets siste blad er ute

Norges nyeste og største badehus, Da sykdommen rammet på Pellestova, hotell-Norges største talenter og Vestlandets største hotell. Det er mye deilig lesestoff i årets siste utgave.

Publisert Sist oppdatert

Har du fortsatt ikke lest siste utgave av Hotellmagasinet? Da har du noe å glede deg til i julen.

Vi har besøkt nyåpnede The Well og en rekke flotte bilder som viser hvor elegant det har blitt. Nå gjenstår det bare å hanke inn gjestene, for med en uttalt ambisjon om rundt 300 gjester i snitt per dag, er det en stor salgssjobb som skal gjøres.

På hotellsiden har vi også en rekker spennende saker. Blant annet har vi reportasjer fra åpningen av Air i Stavanger, de massive Scandic-planene på Flesland, badegeneral Richard Paulsen i Sarpsborg, et eksklusivt besøk på Scandics lærlingecup i Bergen og vi presenterer fire av landets aller største hotelltalenter. Vi bringer deg også et nært intervju med den Parkinson-rammede Pellestova-verten Ingar Tangen-Odland. Da sykdommen rammet trodde han hotellkarrieren var over. Bjørn Rune Gjelsten ville det annerledes.

I hotellduellen besøker vi landets to høyeste hoteller, henholdsvis Radisson Blu Oslo Plaza og Scandic Lerkendal.

Vi har også vært så heldige å få bli med inn hos Europas siste produsent av håndlaget bestikk, Skaugum på Geilo.

Fortsatt ikke overbevist om at Hotell- og restaurantmagasinet 8 har noe for deg? I så fall slenger vi på et intervju med Anders Coisbo, boblende anbefalinger fra Kulinarisk Institutt, restaurant-slakt i Hotellrestaurant-kåringen, svinaktige nyheter, nytt om navn og flere interessante nyheter.

Vel bekomme og god jul!