Nordmann årets hotelldirektør i Rezidor

Publisert Sist oppdatert

Direktør Bjørg Hult ved Park Inn by Radisson Stavanger hentet hjem den mest prestisjetunge prisen under Rezidors årlige globale lederkonferanse i Abu Dhabi. Hun kan smykke seg med tittelen «Årets hotelldirektør» i Rezidor Hotel Group.

– Å bli tildelt denne prisen er en stor inspirasjon for både meg selv og for hele personalet ved hotellet. En viktig grunn til at vi lykkes er uten tvil at vi har et motivert og energisk team med et godt arbeidsmiljø. Prisen gir oss en bekreftelse på at vi er på riktig vei og at ledelsen i Rezidor setter pris på hva vi har oppnådd, sier Bjørg Hult i en pressemelding.

Hult har jobbet i Radisson i 25 år, og startet karrieren som personlig assistent til daglig leder ved SAS Royal Hotel i Stavanger i 1989. I 2009 fikk hun jobben som hotelldirektør ved Park Inn by Radisson Stavanger.

Rezidor Hotel Group er en del av Carlson Rezidor Hotel Group. Konsernet har over 430 hoteller i drift eller under utvikling. Rezidor Hotel Group driver hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn i Europa, Midt -Østen og Afrika.

 – Jeg er stolt av Bjørg Hult og teamet hennes. År etter år har hun gitt gjestene en positiv opplevelse, til tross for at visse deler av hotellet er litt slitt. Kundeundersøkelser fra Park Inn by Radisson Stavanger viser at gjestene er svært fornøyd med tilbudet og servicen de opplever under sine opphold. Bjørg Hult er et menneske med stå-på-vilje som inspirerer de ansatte til å levere fremragende service, og er opptatt av utvikling og resultater, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Carlson Rezidor. 

 

Powered by Labrador CMS