LEDERTEAM: f.v.: Tom Hansen (restaurantsjef), Ann Karin Syvertsen (bookingsjef), Rositsa Ilieva (husøkonom), Charlotte Vindenæs (konferanse- og eventsjef), Birte Hevrøy (hotelldirektør), Evelinn Gule Kolltveit (resepsjonssjef) og Mats Lekve (kjøkkensjef).

Scandic satser ungt på Flesland

Når Scandic Flesland Airport åpner dørene 3. april skal dette unge lederteamet bygge opp Vestlandets største kongresshotell med kompetanse, driv og tempo.

Publisert

– Scandic Flesland Airport er et innovativt, miljøriktig hotell, med ny teknologi. Hotellet har blant annet egne geobrønner og solfangere som produserer varme og kjøling til hele hotellet. Derfor har vi vært på jakt etter de menneskene som virkelig brenner for å drive et moderne hotell. De har vi funnet i vårt nye lederteam, sier hotelldirektør Birte Bratland Hevrøy.

Hotellet får 300 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1100 personer, og blir Vestlandets største kongresshotell. Bergen får med andre ord en ny arena for alt fra internasjonale kongresser til konserter og eventer.

Kompletterende kompetanse

– Hotellmarkedet i Bergen er tøft med mange nye hoteller som åpner denne våren. Derfor har vi vært opptatt av å rekruttere avdelingsledere med bred erfaring som også kompletterer hverandre. Vi har fått på plass Tom Christian Hansen med lang fartstid fra hotell- og restaurantbransjen, Charlotte Vindenæs som har med seg kundeperspektivet, Evelinn Kolltveit som kjenner Scandic kulturen godt, Mats Lekve har erfaring fra flyplasshotell, Ann Karin har lang erfaring både med møte- og feriesegmentet og Rositsa Ilieva som har bred teknisk kompetanse i tillegg til hotellerfaring, sier Bratland Hevrøy.

Hentet «stjerne»

Rositsa Ilieva har tidligere jobbet ved Scandic Byparken og ble i fjor nominert til HSMAIs Årets unge leder i reisebransjen. For henne var det en selvfølge å takke ja til å være med og bygge opp Scandic Flesland Airport fra start:

– Det er utrolig spennende å få være med på å åpne hotellet og bidra til å posisjonere det både her hjemme og internasjonalt. Prosessen så langt har vært lærerik, men jeg gleder meg til å sette i gang driften av dette høyteknologiske og miljøvennlige konferansehotellet hvor gjestene kan overnatte, ha møter og konferanser med god samvittighet, sier Ilieva.

Har rekruttert eksternt

Sammen med resepsjonssjefen representerer Ilieva Scandic-systemet. Resten av lederteamet er hentet eksternt:

- Resepsjonssjef Evelinn Kolltveit (26), tidligere Scandic Stavanger City

- Husøkonom Rositsa Ilieva (29), tidligere Scandic Byparken

- Restaurantsjef Tom Christian Hansen (44), tidligere Solstrand Hotel

- Kjøkkensjef Mats Lekve (29), tidligere Clarion Hotel Oleana og Clarion Bergen Airport

- Konferansesjef Charlotte Vindenæs (28), tidligere arbeidssted PCO/ Kulturoperatørene

- Bookingsjef Ann Karin Syvertsen (29), tidligere Radisson Blu Hotel Norge

- Teknisk sjef Erling Husby (26), tidligere Kandersteg International Scout Centre

Powered by Labrador CMS