Direktør Henrik Kavli (til venstre) og F&B-manager Henrik Siversson skal sørge for at suksessen fortsetter for Hustadvika Havhotell.

– Vi har et mål om å yte service som legges merke til

Henrik Kavli og Henrik Siversson er ny direktør og F&B-manager på Hustadvika Hotell. 

Publisert Sist oppdatert

Det startet med noen enkle sjøhus i havgapet for 20 år siden siden har det populære stedet utvidet med hotellrom & suite. Etter en omfattende toårig oppgradering og forvandling er nye Hustadvika Havhotell nå klar med ny direktør og F&B-manager: Henrik Kavli (31) er ny direktør, og Henrik Siversson, F&B-manager, heter det i en pressemelding fra Classic Norway Hotels

Det var nettopp på Hustadvika Havhotell det hele startet for hotellkjeden i 2003. Gjennom 20 år i norsk reiseliv har gjestegården på Storholmen, som ligger ved den værharde Hustadvika-kysten utviklet seg til å bli et etterspurt og ettertraktet overnattings- og opplevelsessted. Hotellet har 16 hotellrom og leiligheter - og 13 sjøhus. 

Etter hva Hotellmagasinet får opplyst, har oppussingen kostet et tosifret millionbeløp. 

Stedet har vært vitne til vikingenes, sjøfolkenes og handelsmennenes historier i tusenvis av år, og nå er målet å videreføre denne arven til gjester fra alle verdenshjørner gjennom Hustadvika Havhotell.

Tilby service som legges merke til

Henrik Kavli har etter hotellhøgskolen i Stavanger jobbet ved Hotel Aak i Rauma, før han for to år siden ble ansatt som hotellsjef ved Hustadvika Gjestegård. Nå tar han steget opp.

– Overgangen fra å være en gjestegård til et flott havhotell har krevd utallige timer med innsats. Vi har hevet standarden på hotellet flere hakk, og nå ser jeg virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle det. Vi skal være et foretrukket reisemål for både lokale og tilreisende gjester, sier Henrik Kavli.

Her - med havgapet som nærmeste nabo - ligger Hustadvika Havhotell. Hotellet satser blant annet på kortreist mat.

At Hustadvika Havhotell har falt i smak hos de besøkende, blir tydelig reflektert i tilbakemeldingene fra gjestene.

–  Vi har et mål om å yte service som legges merke til fra våre gjester fra inn- og utland. Det er et mål som gjør at vi hver dag hele året skal yte det lille ekstra, sier Kavli.

– Vi jobber hardt med å stadig forbedre kvaliteten i alt vi tilbyr ved Havhotellet. Fra servicen vi yter, kvaliteten på maten vi serverer og til de fantastiske naturopplevelsene som omgir oss. Hustadvika Havhotell skal være et sted med autentisk og lokal hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag, alltid med fokus på bærekraft i alle ledd. Og selvfølgelig, ønsker vi å skape magiske øyeblikk som gjør at våre gjester ønsker å komme tilbake..

– Vi er stolte og glade for at Henrik Kavli har takket ja til å overta som direktør ved Hustadvika Havhotell.Han er en dyktig leder som skal lede et av våre flotte anlegg inn i en spennende tid for norsk reiseliv, sier adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Kortreiste råvarer

– Her vil våre gjester kunne nyte en fantastisk 4-retters middag i restauranten etterfulgt av den storslagne opplevelsen ved å se solnedgangen over havet. Enten de velger å nyte den fra svabergene langs kysten eller inne i loungen "Utsikten". Eller de kan oppleve det magiske fargespillet når nordlyset danser over himmelen i vinterstid.

Hotellet har de siste to årene gjennomgått omfattende oppgradering og er nå klare til å gi gjestene enda bedre service og mat.

Å foredle kortreiste råvarer til uforglemmelige måltid gjennom hjemmelagde mat, servert med stolthet er en av havhotellets viktigste merkevarer. Arbeidet ledes av Henrik Siversson. Han kom til Hustadvika Havhotell etter å ha jobbet ved en rekke restauranter både i Norge og internasjonalt.

– Målet vårt er å skape et unikt sted for god mat ute ved havet. I mine 20 år i bransjen har jeg samlet inntrykk fra fem forskjellige land, og nå har jeg tatt det aller beste fra min lange kulinariske reise for å forme matkonseptet ved Hustadvika Havhotell. Alt vi serverer her er laget på stedet, og hvert element på tallerkenen har en dypere hensikt enn bare å mette sulten. Mat og drikke bringer folk sammen og beriker hvert eneste øyeblikk hos oss slik at det føles som en fantastisk og varig opplevelse, sier han. 

Powered by Labrador CMS