COMEBACK: Stephen Meinich-Bache har alltid vært fascinert av amerikanske idretter, sier han til Hotellmagasinet. 50-åringen har spilt baseball i en årrekke.

Meinich-Bache norgesmester i baseball

Classic Norway Hotels-sjefen er hektet på den amerikanske sporten. 

Publisert Sist oppdatert
KLINER TIL: Stephen Meinich-Bache har denne sesongen spilt for Vålerenga Baseball.

50 år er ingen alder for å spille baseball, skal vi tro adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich Bache, som denne sesongen har spilt for Vålerenga Baseball. 

Laget ble norgesmester og nummer to i serien. Serien består av 20 kamper.  

Meinich-Bache spilte ishockey for Viking som junior, og baseball ved siden av for Sola Challengers. Etter 18 års pause ble han med Vålerenga denne sesongen. Laget har også spilt europacup - og har ifølge 50-åringen flere gode spillere som også er på landslaget. 

– Lysten til å spille har kommet tilbake, og jeg startet opp igjen februar i år. Jeg har fått relativt bra med spilletid. Jeg syns det har gått bra. Det er veldig morsomt å konkurrere igjen, sier Meinich-Bache til Hotellmagasinet. 

Meinich-Bache sier han alltid har vært fascinert av amerikanske idretter. Laget trener en gang i uken, i tillegg et par ukentlige kamper. Kampene har en varighet på opptil tre timer. 

– I en travel hverdag er det godt å ha aktiviteter som holder en i form og gir energi. Det er også flott å se at en fortsatt konkurrere på dette nivået til tross for at en begynner å bli en voksen mann, sier Stephen, som også har plukket flere poeng denne sesongen. 

NORGESMESTERE: Det ble litt av et comeback for adm. direktør for Classic Norway Hotels-kjeden (med pokalen) i baseball: Vålerenga ble norgesmestere og nummer to i serien.
Powered by Labrador CMS