IDYLL: Hotellet ligger bare et langskudd unna Oslofjorden. På Hvitsten i Vestby kommune får du ikke bare hotell, men også galleri, museum, park og god mat.

Hotellperlen taper penger: – Det tar tid å etablere et nytt sted

Stor tro på plusstall.

Publisert Sist oppdatert

Ramme Fjordhotell:

Sted: Hvitsten, Vestby

Direktør: Ivar Neteland

Eier: Petter Olsen. Hotellet driftes av Classic Norway Hotels

Antall rom: 42

Sommeren 2020 sto Ramme Fjordhotell på Hvitsten i Vestby kommune klar til bruk. Hotellet med 42 rom, og som i sin tid var Edvard Munchs hjemsted, eies av Petter Olsen - men driftes av Classic Norway Hotels.

Ramme Fjordhotell AS fikk i fjor et resultat før skatt på minus 5,8 millioner av en omsetning på 23,4 millioner.

– Vi trenger en omsetning på 35 mill. for å gå i null. I år regner jeg med at vi ender på rundt 30 millioner, sier adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache, til Hotellmagasinet.

Adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache

Hotellperlen ligger feiende flott til bare et langskudd unna Oslofjorden. Foruten galleri, museum, gårdsbutikk og en ekstraordinær park, får du her servert kortreist økologisk mat.

Meinich-Bache mener Ramme Fjordhotell ikke er et sted hvor folk bare «ramler inn», men at det skal gi en mening å komme hit. Han understreker at produktet nå er godt kjent, også internasjonalt.

– Ramme Fjordhotell har et stort potensial. Vi merker større interesse fra det utenlandske markedet. Vi har også lagt listen på prising, sier han. 

– Det tar tid til å etablere et nytt sted og få kjørt inn organisasjonen og konseptet. Samtidig er det kostbart å få driften oppe å gå. Vi har kun hatt full drift siden i fjor vår på grunn av pandemien, og juni, juli og august i år har vært veldig bra og vi forventer at interessen vil fortsette. Vi skal sparke godt fra oss i tiden som kommer, sier Meinich-Bache. 

Powered by Labrador CMS