FIKK PRIS: Jonas Werner Andersen og Harald Alveid i ASKO Storhusholdning delte ut prisen «Årets Utfordrer» til Rørosmeierets produktsjef Linn F. Nygård.

Årets utfordrer er fra Røros

Rørosmeieriet har fått en flying start på det nye året. Onsdag kveld fikk meieriet den gjeve og ettertraktede prisen «Årets Utfordrer» av Norgesgruppen og ASKO.

Publisert

Onsdag kveld mottok Rørosmeieriet prisen «Årets utfordrer» under Norgesgruppen og ASKOs Kunde- og leverandørdager (KLD) på Lillestrøm. KLD er en av de største enkeltsamlingene for den norske HORECA-bransjen, der kunder og leverandører samles til felles kick off for året.

I begrunnelsen ble det lagt spesielt vekt på at Rørosmeieriet har vært dyktige på produktinnovasjon og kvalitet.

Jubel

Produktsjef i Rørosmeieriet Linn F. Nygård tok imot prisen. Hun kunne stolt entre scenen til overveldende applaus og heiing fra salen.

– Tusen takk til kundene våre, den proffe gane, dere som har kjøpt produktene våre, kommet med innspill og virkelig vært med på å utvikle oss til det Rørosmeieriet vi er i dag. Tusen takk, sa Nygård fra scenen.

- EN ÆRE: Meieribestyrer Trond V. Lund deltar i panelet under NHOs årskonferanse i neste uke.

– En ære

Men oppturene for Rørosmeieret stanser ikke der. På tirsdag skal over 1200 av landets ledende næringsliv, politikere og samfunnsliv lytte til blant annet meieribestyrer Trond V. Lund når de samles til NHOs berømte årskonferanse. Lund skal sitte i panelet når konferansen tar opp temaet gründervirksomhet.

– Det er en stor ære å få være med årskonferansen, sier Lund. – Jeg vil ha fokus på viktigheten av matproduksjon inn i fremtida, bærekraft og kombinasjonen av det å være tro mot seg selv samtidig som det er avgjørende å være innovasjonsorientert og ha ambisjoner, sier han.

Meieribestyreren er i gjevt selskap, årskonferansens hovedtaler er i år statsminister Erna Solberg, tidligere Obama-rådgiver Jon Faverau og teknologigründer Aeysha Khanna fra Singapore.

Ser etter folk

Det er ikke «bare» ledelsen som opplever oppturer om dagen. Utbyggingen av Røros-avdelingen begynner virkelig å ta form i Sollihagaen og meieriet lyser i disse dager ut etter hele 5 nye medarbeidere.

Powered by Labrador CMS