Fiskers tilbake som Scandic-sjef

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Konsernsjef Anders Ehrling forlater i dag sitt oppdrag hos Scandic og blir ny konsernsjef i Braathens Aviation. Styret for Scandic Hotels – som eies av EQT og Acent – har utnevnt Frank Fiskers som ny konsernsjef.

Frank Fiskers hadde også rollen som konsernsjef i Scandic Hotels i perioden 2007-2010.

Scandic Hotels, Nordens største hotellkjede, har de siste årene gjort store investeringer i utvikling og oppgradering av den eksisterende hotellporteføljen og i etablering av nye, moderne hoteller. Frank Fiskers fremste oppgave som ny konsernsjef blir en videre styrking av Scandics markedsposisjon og å sikre den økonomiske nytten av de store satsingene.

–Scandic er et innovativt selskap med stort potensial. Jeg håper at endringen av konsernsjef skal føre til at vi når målene vi har satt oss. Anders Ehrling har gjennomført et stort arbeid som Frank Fiskers nå skal drive videre, sier Scandics styreleder, Vagn Sørensen, i en pressemelding.

De siste årene har Frank Fiskers vært konsernsjef i KF. Han har solid erfaring fra både den nordiske og den internasjonale hotellbransjen.

–Det er selvsagt fantastisk morsomt å være tilbake på Scandic, som er et spennende og sterkt selskap. De siste årene har det skjedd flere positive endringer, og jeg ser frem til å fortsette og akselerere reisen som er påbegynt, sier Frank Fiskers.

Teaser:

Konsernsjef Anders Ehrling forlater i dag sitt oppdrag hos Scandic og blir ny konsernsjef i Braathens Aviation. Styret for Scandic Hotels – som eies av EQT og Acent – har utnevnt Frank Fiskers som ny konsernsjef.

Main Image:
Thumbnail Image: