Slik ser produsenten for seg at det nye produktet vil se ut på et hotellrom.

Lover bedre hverdag for hotellgjester og rengjøringspersonale

Produsenten mener også at det nye produktet vil bidra til bedre personlig hygiene. 

Produsenten Geberit lanserer et nytt produkt i sin AquaClean-produktlinje, med et dusjtoalett som visuelt sett knapt skiller seg knapt fra et tradisjonelt toalett, skriver Geberit i en pressemelding. 

Rengjøring med vann på toalettet er standard i mange land, men foreløpig har ikke dette slått helt an i Norge. Dette er i ferd med å endre seg, og salget av dusjtoaletter øker raskt, skriver Geberit. 

Produsenten mener et bytte til dusjtoalett er et viktig skritt for å forbedre personlig hygiene. For å underbygge påstanden viser Geberit til en studie fra 2022, som viser at bruk av papir etter toalettbesøk medfører rundt 40 000 bakteriekolonier på hendene, mens dusjtoalett bare medfører en tidel så mange.

Enkelt vedlikehold

AquaClean Alba skal være enklere og raskere å installere takket være ny teknolog med montasjeramme for feste til veggen istedenfor et keramisk bakpanel. Emballasjen holder også toalettskålen forhåndsposisjonert i riktig høyde, noe som skal gjøre det enkelt for å installere.

For hotellgjester betyr dette økt komfort og velvære og et snev av luksus, skriver Geberit. Produsenten påpeker også at dusjtoalettet er et svært nyttig hjelpemiddel for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Egenskaper som kantfri toalettskål og automatisk avkalkningsprogram skal i tillegg gjøre livet enklere for renholdspersonell. 

Geberit AquaClean Alba er tilgjengelig fra 1. april 2024, til en utsalgspris på 12 495 kroner.

Geberit Group er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg og konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Konsernet har rundt 11 000 ansatte i ca. 50 land.

Powered by Labrador CMS