POPULÆRT: Hellas er alltid en soleklar favoritt blant nordmenn. Her fra Alegria on the Hills på Kreta.

Åpner flere konsepthoteller for familier

Har 13 Mondo Family-hoteller i seks ulike land.

Publisert Sist oppdatert

Skreddersydde fasiliteter og høy kundetilfredshet gjør at 5 av 10 barnefamilier som reiser med Apollo velger et Mondo Family-hotell. For å imøtekomme den store etterspørselen lanserer reisearrangøren nå flere nye konsepthoteller for familier, heter det i en pressmelding fra Apollo.

Siden Apollo lanserte sitt første Mondo Family i 2014 har etterspørselen økt markant, og tilbudet deretter. I dag tilbyr reisearrangøren 13 rendyrkede familiehotell fordelt på seks ulike land, og med et snitt på 8,8 i kundetilfredshet er de blant hotellene med mest fornøyde kunder.

IDYLL: Maspalomas Resort by Dunas på Gran Canaria

Dette finnes alltid på Apollo Mondo Family:

  • Club Polly & Mino for barna.
  • Swim School by Apollo.
  • Gruppetimerogtreningsrom er inkludert.
  • Barneseng, barnestologtrille.
  • Mondo Food & Beverage.
  • Wifi
  • Direktetransport t/r hotellet

– Alle våre konsepthoteller er utviklet i samarbeid med engasjerte, lokale hotelleiere. Vi har også lagt kundenes tilbakemeldinger, ønsker og behov til grunn – og dette har blant annet resultert i at du alltid kan forvente deg både barneklubben Polly & Mino, svømmeskole og et bredt treningstilbud på alle våre Mondo Family-hoteller, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Hellas – sommerens familiefavoritt

Hellas utmerker seg som familienes storfavoritt år etter år, derfor er det ikke tilfeldig at det er nettopp her Apollo investerer i samtlige nye konsepthoteller. På det greske fastlandet lanserer reisearrangøren to nye Mondo Family hoteller: Parga Beach i feriebyen Parga, og Ninos Grand Beach Resort i Kanali. Sistnevnte har gjennomgått en helrenovering før sommersesongen og byr på lekre rom med havutsikt og utgang til delt basseng, flere restauranter og den ultimate beliggenheten ved sandstranda Kastrosuki og kort vei til Preveza by, skriver Apollo i pressemeldingen.

RENOVERT: Ninos Grand Beach Resort i Kanali i Hellas har gjennomgått renovering.

På feriefavoritten Kreta ble fjorårets stornyhet, Mondo Family-hotellet Alegria Beach Resort på øyas sørlige kyst, direkte en kjempesuksess. I sommer utvider reisearrangøren satsingen her når de åpner dørene til Alegria on the Hills; et oppskalert søsterhotell som byr på det lille ekstra i form av både komfort og service.

– Som gjest her unner du deg selv litt ekstra service – som å få fersk bakst fra den lokale bakeren levert på døren hver morgen, eller bestille hjemlevering fra matbutikken. På stranden like nedenfor, som kan skilte med det internasjonale miljømerke Blått Flagg, venter også øremerkede, lekre solsenger. Man kan også benytte seg av alle fasilitetene til Alegria Beach Resort, sier Rivera.

Familienyhet på Gran Canaria!

Mens Hellas utmerker seg som familienes sommerfavoritt, er det få reisemål som lokker til seg flere barnefamilier enn Gran Canaria på senhøsten og vinteren. Grunnet øyas enorme mangfold appellerer den til alle uansett preferanse, og barnefamiliene har for lengst lagt sin elsk på feriebyene Meloneras og Maspalomas.

Førstnevnte huser allerede ett Mondo Family-hotell, Lopesan Baobab. Men grunnet den enorme populariteten har reisearrangøren lenge ønsket seg flere - og nå kan Apollo endelig åpne dørene til Maspalomas Resort by Dunas!

Som navnet indikerer ligger det nye familiehotellet i populære Maspalomas, med gangavstand til både de eventyrlige sanddynene, golfbanen og solideshoppingmuligheter. Hotellet i seg selv er bygget i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredd utover en koselig hage, og huser blant annet to bassengområder, et plaskebasseng, restaurant, Apollos egne Mondo Café og selvfølgelig alt annet Mondo Family-hotellene skal inkludere.

– På Gran Canaria finnes det virkelig noe for enhver smak; fra pittoreske småbyer til trendy storbypuls og et hav av opplevelser-, og aktivitetsmuligheter. Vi gleder oss derfor enormt over å kunne tilby enda ett flott familieanlegg på øya,og spesielt i barnevennlige Maspalomas med sin lekre sandstrand, morsomme fornøyelsespark og koselige gågater, sier Rivera.

Powered by Labrador CMS