NY SJEF I BERGEN: Aina Skogstrand Sanden er ny hotellsjef ved Bergen Harbour Hotel.

Fra karriererådgiver til hotellsjef

Aina Skogstrand Sanden klar for Bergen Harbour Hotel. 

Bergen Harbour Hotel ligger i hjertet av Bergen i en vakker bygning fra 1913, som rommer 50 fullt utstyrte og pent innredede rom. 

– Jeg har en utpreget serviceinnstilling med stort fokus på at alle skal ha det bra, ansatte så vel som gjester. Vertskapsrollen ligger mitt hjerte nært og jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende og utfordrende oppgaven. Sammen med hotellpersonalet vil vi styrke posisjonen som byens beste boutiquehotell. Vi skal levere magiske gjesteøyeblikk og en unik service, sier Aina Skogstrand Sanden i en pressemelding fra BWH Hotel Group. 

Aina Skogstrand Sanden har lang arbeidserfaring fra ulike bransjer og en bachelorgrad i hotellledelse med fokus på prosess og selvledelse, samt logistikk. Hun kommer fra stillingen som karriererådgiver i Falck Karriere, og har tidligere erfaring som økonomisjef og markedssjef, samt ulike styreoppdrag.

Hun tiltrer stillingen  23. juli.

Hotellet eies av Bergen Harbour Group og er en del av WorldHotels Crafted Collection – en generasjon livsstilshoteller for gjester som elsker kreativitet og som søker opplevelser utenom det vanlige.

Powered by Labrador CMS