CHOICE-JUBEL: Nordic choice er populære også i Sverige. Foto: Olof Grind
CHOICE-JUBEL: Nordic choice er populære også i Sverige. Foto: Olof Grind

Storeslem for Nordic Choice

Det ble storseier for Nordic Choice og Petter A. Stordalen, da Grand Travel Award delte ut priser til de beste aktørene i den svenske reiselivsbransjen.

Publisert

Jaggu er det ikke deilig å være norsk i Sverige også.

Under gårsdagens utdeling av Grand Travel Awards hentet Nordic Choice Hotels hjem både prisen for Årets Hotellkjede og Petter A. Stordalen ble kåret til Årets Leder i bransjen.

En strålende glad Petter A. Stordalen kunne innta scenen som vinner av både Årets Hotellkjede og Årets Leder.

– Jeg er utrolig stolt, og kan avsløre at det ligger et målbevisst og strategisk arbeid bak dobbeltseieren. Mine 13 000 medarbeidere er det aller viktigste vi har. Det er de som gjør meg bra, men enda viktigere gjør de at gjestene våre får fantastiske opplevelser når de besøker våre hoteller. Begge disse utmerkelsene kommer vi stolt til å dele på i Nordic Choice Hotels, og bruke som oppmuntring til å fortsette å levere uforglemmelige gjesteopplevelser, sa Stordalen.

ENGASJERT: I sin takketale leverte Stordalen sedvanlig engasjement.
ENGASJERT: I sin takketale leverte Stordalen sedvanlig engasjement.

Avstemningen i kategorien “Beste Hotellkjede” gjøres av svenske reisebyråer på bakgrunn av kriteriene service, produkt og markedsføring. Juryen gjør en overordnet bedømmelse av bedriftene i hver kategori, for eksempel hvor aktivt bedriften har vært på markedet det siste året, produktutvikling og nytenkning, økonomisk prestasjon og hvordan bedriften oppleves hos gjesten og i reisebyrå-leddet.

Årets leder kåres blant 50 sjefer innenfor reiselivsbransjen.

Her finner du alle vinnerne fra gårsdagens kåring.