Samarbeide forenkler

Publisert Sist oppdatert

- Ringfoss og vår tyske partner Konway & Nøsinger Gastroline er Horeca leverandører som tilbyr totalleveranser innen innkjøp til uteservering. Vi har lang erfaring og profesjonell kompetanse, vårt varesortiment er bredt og nøye utvalgt, sier Hans Otto Hæger i Ringfoss & Co.

- En gjennomtenkt organisasjon i Norge i samarbeide med Solskjermingsgruppen samt gode logistikkfunskjoner gjør oss raske og leveringsdyktige i hele Norge. Stort lager gjennom hele året og ett avansert lagersystem som gjør leveringstiden kort er grunnlaget for våre kunders tilfredshet, sier Hæger.

Ringfoss har utemøbler for det profesjonelle markedet i ett stort spekter av stablebare og sammenleggbare møbler. En kan velge mellom stoler, loungemøbler, bord og benker produsert i tre, aluminium eller stål i alle tenkelige design, farger og stilarter.

­- Sammen er vi den ledende leverandør i Europa innen segmentet sammenleggbare utemøbler i tre eller stål for profesjonelle. Vi tilbyr mer enn 20 forskjellige modeller av sammenleggbare møbler, opplyser Hæger. Selgersmilet er på plass i forvissning om at utesesongen nærmer seg med stormskrit.

- Også når det gjelder aluminiumsmøbler, ett segment som inneholder stoler, sofaer, loungemøbler og bord er vi også meget sterke. Vi tilbyr her stor variasjon som gjør det mulig å velge farge og utseende uten å gå på akkord med kvalitet eller pris. Konstruksjon og materialtykkelse på aluminium samt tykkelse og kvalitet på det syntetiske stoffet er ting vi setter i fokus. Denne kategori møbler inneholder alt fra enkle stoler til luksuriøse loungemøbler, sier Hæger.

Når man sitter ute er det viktig også å være beskyttet mot vinden.

- Vi tilbyr ett stort utvalg av gjerder og vindbeskyttelse. Vi spesial tilpasser dette etter område og arkitektur. Vi produserer gjerder i stål og aluminium trukket med screenduk eller med laminert glass. Modell Cafè au Là er spesielt egnet for de norske forhold. Dette gjerdet med laminert glass kan trekkes opp når det er behov for det og ned når det er gode sommer dager. Etter røykelovens inntreden har utendørs varmesystemer med infrarød teknologi blitt en viktig del av uteserveringer. Det finnes forskjellige varmesystemer med det siste innen infrarød teknologi. I tillegg til varme har vi kombinerte skinner med down-lights og varme for å oppnå den rette atmosfære og stemning på uteserveringen. Infrarød teknologi og vindbeskyttelse er en perfekt kombinasjon for en komfortabel og økonomisk uteservering, mener Hæger.

Den tradisjonelle parasollen er ikke borte. Sammen med markiser eller motoriserte pergolasystemer i alle mulige farger og kombinasjoner kan man stenge både sol og regn ute. - I våre systemer kan varme, lys og høytalerer integreres. Dagens krav om egne logoer er uproblematisk, kommer det fra Hæger.

Trender/ nyheter

Hægers folk er også klare til å møte nye trender og han opplyser at fjorårets lounge trend ser ut til å forsette med enda større etterspørsel etter store luksuriøse og behagelige møbler.

- Nytt av året er høye bord og stoler produsert i tre, polythelen eller rustfritt stål. Å lage ett typisk ”bar miljø” med høye krakker og bord kan bli årets slager. Også her kan vi levere trekk med egne logoer på. Ved å trykke eller brodere logo på stoler og møbler vil en kunne skille seg ytterligere ut i mengden av uteserveringer, sier Hæger.

Det har i den senere tid vært økende etterspørsel etter store og kraftige Parasoller, dette skyldes sannsynligvis at disse ikke krever byggemelding samtidig som de i dag kan leveres med sidevegger som har integrert lys og varme. Noe som gjør at bruksområdet nærmer seg det pergolamarkisen kan tilby.

Thumbnail Image: