RELEVANT ERFARING: 27 år gamle William James Wright går inn i salgsteamet til hotellet på Økern i Oslo.

William inn i salgsteamet til Radisson RED Oslo Økern

Nyutdannet fra Høyskolen Kristiania.

William James Wright (27) som startet på hotellet i september i 2022, kan fortelle om en spennende start på et nyåpnede hotell. Wright kommer nyutdannet fra Høyskolen Kristiania i HR, organisasjonspsykologi og ledelse, og har relevant erfaring som konferansevert på Scandic St. Olavs Plass.

I stillingen følger han hele kundereisen fra forespørsel til gjennomføring med oppfølging i etterkant. Dette er en bevisst og viktig del av hotellets kundestrategi.

– RED er et spennende konsept som kombinerer kultur og hotellbransjen på en ny og unik måte. En rød boks av et bygg på Økern er uunngåelig å legge merke til. Vi skiller oss ut og det er nettopp det vi går etter. Løren og Økern er under enorm utvikling og det er utrolig spennende å se. Samtidig være en del av og bygge opp noe større med et så fantastisk team. Det er noe særegent å kunne glede seg til jobb mandag morgen, sier han i en pressemelding fra hotellet.

Hotellet Radisson RED Oslo Økern driftes av Norlandia Hotel Group som et franchise-hotell i Radisson Hotel Group. Radisson RED-brandet er nytt i Norge og finnes i dag på Gardermoen og på Økern i Oslo.

Powered by Labrador CMS