Tidligere Holms-direktør til Menon

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Menon styrker sin rådgivningskompetanse på reiseliv, og har ansatt mangeårig direktør ved Dr. Holms Hotel på Geilo, Rasmus Sandnes. 

Frem til nå har partner og analytiker Anniken Enger og Menons grunnlegger, Erik W. Jakobsen, utgjort kjernen i selskapets reiselivsteam. Når han nå blir partner i analyse- og rådgivningsselskapet, vil Rasmus Sandnes (51) styrke Menons rådgivningskompetanse innen reiselivsrelaterte prosjekter.

- Vi har klart vært tyngst på nærings- og markedsanalyser, men med Rasmus på laget blir vi et komplett analyse- og rådgivingsselskap for reiselivsnæringen, sier Jakobsen i en pressemelding.

Sandnes tar med seg både praktisk og operativ erfaring fra reiselivsnæringen inn i selskapet. 

- Vi har i dag mye teoretisk kunnskap, akkumulert erfaring og kompetanse, men vi har ikke sittet i stolen slik Rasmus har. Han vet hvor skoen trykker og hvordan bedriftene og destinasjonene tenker. Med han på laget kan vi komme med forslag til tiltak som går mye lenger i strategisk og operativ retning enn tidligere, sier Anniken Enger.

Rasmus Sandnes driver konsulentselskapet Rasconsulting AS, og han tar med seg sine kunder inn i Menon når han nå blir partner.

 

Nye markedsområder

Med den tidligere hotelldirektørens bakgrunn kan Menon Business Economics heretter også tilby hotellnæringen komplette analyse- og rådgivingstjenester. Rasmus Sandnes har vært styreleder i fire år og medlem av styret til De Historiske Hotel & Spisesteder i totalt åtte år. Han har hatt styreplass i reiselivsselskapet 62 Grader Nord, Hovedorganisasjonen Virke (tidligere HSH Reise) og hatt styreverv i destinasjonsselskaper. Etter nesten 30 år i reiselivsbransjen har han også ledet seks omstruktureringer i hotellbransjen i Norge og Sverige, arbeidet for Thon Gruppen, Sogndal Hotell og den tidligere kjeden Home Hotels.

Han har også omfattende erfaring i forbindelse med utvikling og rehabilitering av hoteller, blant annet Geilo.

Teaser:

Menon styrker sin rådgivningskompetanse på reiseliv, og har ansatt mangeårig direktør ved Dr. Holms Hotel på Geilo, Rasmus Sandnes. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Fra venstre: Erik W. Jakobsen, Rasmus Sandnes og Anniken Enger. (Foto: Menon)