Salgssjef på plass på Alna

Marianne Aasland er ansatt som Director of sales på Radisson Blu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alna.

Publisert Sist oppdatert

Dette blir Carlzon Rezidor sitt første hotell i Norden med to varemerker under samme tak.

Hotellet åpner dørene første kvartal 2014.

Marianne Aasland ble født i 1977. Hun kommer til RadissonBlu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alna direkte fra stillingen som salgssjef innen kurs og konferanser fra en konkurrerende kjede. Karrieren i hotellbransjen har hun satset på siden 2008, og sier i en uttalelse at hun ser frem til å stå i spissen for det nye konseptet på Alna:

- Jeg er veldig glad og stolt over at jeg og teamet mitt får åpne det fantastiske nye hotellet i Oslo. Alna er en spennende bydel i vekst, og hotellet med 2 brands vil treffe alle behov blant både bedrifter, kurs og konferansegjester. I tillegg får bydelen en lokal, herlig restaurant som vil syde av liv året rundt. Jeg gleder meg til å bli kjent med både kunder og gjester og har som ambisjon at deres opphold blir maksimalt vellykket.

 

 

Spennende konsept

RadissonBlu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alna vil romme både et Radisson Blu Hotel med 142 rom og et Park Inn by Radisson Hotel med 206 rom. Slik vil hotellet favne om både privatpersoner og konferansegjester. Hotellet vil ha konferansefasiliteter på 1800 m2, restaurant, en glitrende bar og treningsstudio med topp fasiliteter. Marianne Aasland vil arbeide side om side med nordmannen Olav Brommeland som tidligere i høst ble utnevnt til hotellets General Manager.

 

Funnet sin hylle i Carlson Rezidor

Marianne Aasland tok utdannelse ved Otto Treiders Handelsskole, og har jobbet som salgssjef i hotellbransjen siden 2008. Hun har erfaring som reiseleder i sydligere strøk fra Star Tour, og har også tilegnet seg tyskkunnskaper ved anerkjente Goethe Institut i Tyskland. I dag bor hun i Oslo med ektemann og 2 barn.

Teaser:

Marianne Aasland er ansatt som Director of sales på Radisson Blu og Park Inn by Radisson, Hotel and Conference Center Oslo, Alna.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Marianne Aasland.