HR direktør i Nordic Choice

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nordic Choice er inne i en historisk sterk vekstfase, og har opprettet en stilling som HR-direktør for selskapet. Tone Odvold Ålhus skal lede HR-arbeidet i konsernets fem hotellkjeder.

Hotellkonsernet har 12000 medarbeidere og 3700 nye rom under bygging.

For å møte nye tider og nye behov er Tone Odvold Ålhus (38) ansatt i den nyopprettede stillingen som HR-direktør for Nordic Choice.

-Menneskene er det viktigste ved hotelldrift. Å ta vare på menneskene våre, forvalte og utvikle talenter er avgjørende for at vi skal være konkurransedyktige. Med rekrutteringen av Tone har vi fått en faglig sterk og svært dyktig leder av vårt HR-arbeid, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Ålhus får ansvar for å utvikle konsernets HR-policy og bidra til implementering av denne på 171 hotell i Norden. Hun vil også få ansvaret for flere konkrete prosjekter knyttet til lokalt samfunnsansvar, mangfold og inkludering, samt samarbeidet med UNICEF og Regnskogsfondet.

-Vi føler oss trygge på at vi med rekrutteringen av Tone har truffet blink. Tone har bred erfaring, en utrolig drivkraft og fantastiske resultater å vise til, sier Silseth.

Tone kommer fra stillingen som HR-direktør i Reitan Convenience i Norge, der hun blant annet hadde ansvar for rekruttering, opplæring, talentutvikling og personalforvaltning. Ålhus er utdannet Diplommarkedsfører ved NMH. Hun har tidligere jobbet med rekruttering og talentutvikling i flere av Reitan-gruppens selskaper samt som markedskonsulent i Cap Gemini Ernst & Young. I 2012 ble Ålhus rangert blant de 25 beste i kåringen Årets unge leder i Norge.

- Jeg kjenner Nordic Choice som et ambisiøst selskap med en sterk kultur. Dette er et fantastisk utgangspunkt for godt HR-håndverk og verdibasert ledelse. Jeg gleder meg til å bidra til at selskapet når sine mål, sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere, sier Tone Odvold Ålhus.

Ålhus starter i stillingen i desember 2013.

Teaser:

Nordic Choice er inne i en historisk sterk vekstfase, og har opprettet en stilling som HR-direktør for selskapet. Tone Odvold Ålhus skal lede HR-arbeidet i konsernets fem hotellkjeder.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Tone Odvold Ålhus er ansatt som HR-direktør i Nordic Choice. (Foto: Nordic Choice)