- Min er større enn din!

Thon: - Vi er størst på Gardermoen! Nordic Choice: - Nei, det er vi!

Publisert Sist oppdatert

18. juni sendte Thon Hotels ut en pressemelding om Thon Congress Gardermoen med følgende påstand:

«Thon Hotels har det største og mest komplette konferansehotellet ved Oslo Lufthavn.»

Og underbygger det med: «Thon Hotel Oslo Airports nye store kongresshall, Thon Congress Gardermoen har hele 5000m² boltreplass.»

Det fikk Nordic Choice til å sette kaffen i vrangstrupen, og mandag svarte de med sin egen pressemelding:

«Nylig gikk Thon Hotels ut med nyheten om at de har størst kapasitet på Oslo Lufthavn Gardermoen. Det kom overraskende på hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Jannica Landmark-Rosén, som lurer på om Thon Hotels må ta en ny kikk på tallene.»

- Vi syns det er kjempeflott med flere aktører som bidrar til å gjøre konferansefasilitetene større. Men at Thon Hotels nå har best kapasitet på Oslo Lufthavn Gardermoen, det kan vi ikke la stå ubestridt, smiler Landmark-Rosén.

Nordic Choice viser til følgende:

«Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel Runway er tilknyttet kongressenteret THE QUBE. Med et konferanseområde på 17 000 m2, plass til 8000 deltagere, 65 møterom, 1400 sengeplasser og 735 rom er konferansesenteret størst på Gardermoen.»

- Vi ser gjerne at destinasjonen bygges ut i takt med økende etterspørsel etter gode konferansemuligheter ved Oslo Lufthavn. Thon Hotels er hjertelig velkommen til Oslo Lufthavn Gardermoens største konferansesenter og til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, avslutter Landmark-Rosén.

La oss sammenligne tallene kranglefantene kommer med:

Rom:
Thon:  695
Choice: 735

Sengeplasser:
Thon: 1400
Choice: 1400

 

Konferanseområde:
Thon: 5000 m2
Choice: 17.000 m2

Powered by Labrador CMS