FIKK PRIS: Petter Stordalen har fått pris for sitt og Nordic Choice sitt arbeid for mangfold.

Mangfoldspris til Petter Stordalen

Under en prisutdeling onsdag kveld ble Nordic Choice-gründer, Petter A. Stordalen, kåret til Årets forbilde. Prisen, som er en kategori under Mangfoldsprisen, fikk han for sitt betydelige samfunnsengasjement og inkluderende personalpolitikk.

Publisert

Diversity Index Award er en svensk ideell organisasjon som jobber aktivt med å sette fokus på mangfold og ulike aspekter ved samfunnsansvar.

Juryen, som består av representanter fra svensk næringsliv, media, innovasjon og sosiale entreprenører ga følgende begrunnelse for tildelingen:

– Prisen går til en person med stort samfunnsengasjement og inkluderende personalpolitikk. Selskapet hans ser enkeltmenneskets verdi og potensial. Dette har de blant annet vist ved å ta imot og ansette 800 nyankomne som praktikanter".

– Mangfold gjør oss bedre

– Denne prisen betyr utrolig mye for oss som selskap og jeg er stolt over at DiversityIndex Award tildeler oss denne fantastiske prisen for vårt arbeid med mangfold. Nordic Choice Hotels har tatt et aktivt valg og vi har valgt mangfold. Vi vet at mangfold gjør oss til et bedre selskap, og takket være det, har vi i dag bransjens beste kultur, sier Petter A. Stordalen.

DiversityIndex Award har siden 2012 delt ut Mangfoldsprisen innen åtte ulike kategorier. Organisasjonens formål er å løfte frem gode rollemodeller som jobber aktivt for et mer åpent og tolerant samfunn. Årlig prisutdeling finner sted i Malmø Rådhus.

Powered by Labrador CMS