GIR BORT BILLETTER: Gjengen på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen gir bort billetter til sitt julebordshow.

Hvem fortjener gratis julebord?

Bergenshotellet Quality Hotel Edvard Grieg spanderer julebord på en organisasjon eller frivillige arbeidere som gjør noe bra for andre. Kjenner du noen som fortjener det?

Publisert

For mange er førjulstiden en travel periode, fylt med juleavslutninger, julebord og juleforberedelser, men det er ikke virkeligheten for alle.

Noen har også fullt opp med å hjelpe andre i en vanskelig tid, står på uten noe særlig lønn og får sjelden gjort stas på seg selv.

Det ønsker Quality Hotel Edvard Grieg å gjøre noe med og gir nå veldedige organisasjoner, frivillige arbeidere, dugnadsgrupper eller andre som har "gjort seg fortjent til det" muligheten til å vinne fullt julebord med show.

– I fjor satt vi igjen med én enslig billett til julebord-showet vårt og det endte med en morsom konkurranse hvor utadvendte, modige bergensere kunne søke om å vinne. Søknadene rant inn og enormt mange av disse hadde aldri vært på julebord før. Da vi i år utvidet til hele seks showkvelder på grunn av de siste års pågang, kom ideen om å gi noen som aldri får unnet seg julebord nettopp det. En pause i hverdagen for å feire seg selv og det gode de gjør for andre ”, sier Kjetil Røed, hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg.

- En gyllen mulighet

Julebordshowet på Quality Hotel Edvard Grieg har vokst fra to kvelder i 2016 som ble utsolgt på rekordtid til seks kvelder i 2018. Gjestene får servert varm julebuffet med dessert, show fra scenen med alt fra komikere til anerkjente norske artister og til slutt dansemusikk med partyband på hotellet.

– Nå som vi har hele 4500 billetter å selge i år, har vi en gyllen mulighet til å gjøre noe fint for noen som gjør mye bra for andre. Dette er samtidig veldig i tråd med våre verdier om at vi har et samfunnsansvar utenfor hotell trappen også. Vi håper så mange som mulig søker - uansett størrelse i organisasjonen/gruppen - for vi har i utgangspunktet ingen begrensninger. Så løp og søk før 1. november!, avslutter Kjetil Røed.

Hvem kan vinne?

Hva: Veldedige organisasjoner/frivillige arbeidere/dugnadsgrupper og lignende kan søke om å vinne billetter til Julebordshow på Quality Hotel Edvard Grieg. Inkluderer VIP-billetter med aperitif, tapas, vorspiel hvor alle artistene kommer innom, buffet med varm julemat og dessert, show med Hans Morten Hansen, Marit Voldsæter, Åge Sten Nilsen, Tone Damli, Need Music, Odee og til slutt dans med partybandet Miami Vice Machine.

Verdien er 1495,- per person.

Når : Fredag 23. november fra kl. 18.00

Hvordan søke: Beskriv antall personer, og fortell kort om det frivillige/veldedige arbeidet går ut på og hvorfor akkurat dere bør vinne innen 1. november.

For mer informasjon, kontakt:

Kjetil Røed, Hotelldirektør Quality Hotel Edvard Grieg

Tlf: +47 982 95 046

Email: kjetil.roed @choice.no

Powered by Labrador CMS