
Nøgne Ø brygger øl for hotellkjede
- Vårt samarbeid med Hansa Borg har vært givende. Da vi fikk muligheten til å lage vårt eget øl for kjeden sammen med Nøgne Ø samlet vi noen av våre hovmestere og kjøkkensjefer som er ekstra entusiastisk med tanke på råvarer, sier Elisabeth Husøy, driftsdirektør ved Classic Norway Hotels i en pressemelding.
Sammen med kjøkkensjefene ved Nyvågar Rorbuhotell, Strand Hotel Fevik og hovmester ved Molde Fjordhotell, har Nøgne Ø brygget det som ifølge hotellkjeden skal være et unikt øl for hotellkjeden.
I oppskriften er det brukt urter og humle: Fra Molde hadde Even Eide tatt med seg roseblader og røsslyng, mens André Gåsemyr bidro med tørket tare fra Lofoten og Sondre Carlsen kom med 5 kilo einerkvister fra Fevik.
Ølet ble brygget på Nøgne Ø fredag 14. oktober og alle de involverte var med på bryggingen.
- Vi gleder oss til å servere Havbris til hotellenes gjester, sier Elisabeth Husøy.