Norgespremiere på Hellerudsletta

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nå er Restaurantexpo igang på Hellerudsletta; et nytt møtested på norsk jord der råvarene, drikken og inspirasjonen står i sentrum. 

6. og 7. mars arrangeres Restaurantexpo på Exporamasenteret på Hellerudsletta. Det er norgespremiere for messen, som arrangeres parallelt med Fastfood&Café, Butikkleverandør, easyFairs Pakk& Emballasje med Foodtech og easyFairs Logistikk & Transport. 

 

I løpet av de to dagene kan man sammen med restauratører, kokker og kjøkkensjefer få treffe bransjens ledende leverandører som viser frem nye og spennende ideer for hvordan den enkelte restaurant kan skille seg ut i mengden. Kjente kokker og forelesere er til stede for å dele sine tips om hvordan man kan påvirke gjestenes opplevelse ved hjelp av lyd og lys, hvordan menyen kan utvikles, og mye mer. 

 

På programmet finner man blant annet "Praktisk bruk av vin i vardagen" - med Norsk Vinkelnerlandslag. Administrerende direktør Peter Kreiner i Noma i København, som er kåret til verdens beste restaurant, forteller om hvordan en dansk virksomhet er blitt verdens beste på kort tid, og Danièl Rougè Madsen, kokk ved Gastronomisk Institutt i Stavanger, forteller om  Gastronomisk Institutts rolle som Norges matambassadører gjennom 22 år. 

Hotellmagasinet er til stede på messen.

Teaser:

Nå er Restaurantexpo igang på Hellerudsletta; et nytt møtested på norsk jord der råvarene, drikken og inspirasjonen står i sentrum. 

Main Image:
Thumbnail Image: